Gość Ibanez Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Czy spotkal się ktoś z was z wersją almery n15 sedan wykończoną w drewnie z klimatyzacją , silnik 1.6 , elektryczne lusterka itd ale bez elektrycznych szyb? Trochę dziwna to kompozycja. Czy warto za taki wóz z 98 roku z przebiegiem okolo 120 tys dac 16000 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Norma dużo osób tak ma - ja też. A drewno to pewnie ktoś sobie nakleił. [ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 09:18 ] wersja GX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ibanez Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Czesc widze ze masz identyczną furke poniewaz gosc ktory sprzedaje mowi ze jego almerka tak jak twoja pochodzi z holandi i zostala stamtad sciagnieta w 1998 do polskiego salonu i tu sprzedana.Masz nawet ten sam rocznik.Upiera sie ze jest wykonczona w drewnie i ze czekal dluzej przez to na nia w salonie.Jaka jest twoja opinia o tej furce tzn . jak coi sie nia jezdzi.Silnik to chyba 100 km a nie 105? I co sadzisz o tej cenie 16 tys? Serdeczne dzieki z a odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Co do ceny to mniej dałem w tamtym roku. Co do auta SUPER świetne i długo nie zmienie. Długo szukałem i nie myślełem że to będzie Nissan Almera ale po długich poszukiwaniach trafiłem i narazie GICIOR. Trzeba tylko dokładnie obejrzeć co sie kupuje. POLECAM to auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ibanez Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 No wlasnie cena jest troche za wysoka mysle ze 15000 byłoby ok al;e z drugiej strony jesli auto jest w dobrym stanie to moze warto dac wiecej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Cena jest grubo przesadzona!!!tak wogule to głupio musi wyglądać ...ta imitacja drewna i korby w drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 korby na drzwiach latwo mozna przerobic, skoro to nie jest drewno a okleina to mozna ja zerwac i nakleic inna np carbonowa... jesli samochodzik jest w naprawde tak dobrym stanie i przebieg jest oryginalny to ja bym sie troszczeczke pochandlowal i bral:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Gdyby to 2.0 było to cena by była fajna, za 1.6 to raczej drogo, niedawno za 18 tys poszła 1.4 z 98 roku ale miała koło 40kkm nabite (prawdziwy przebieg). Ja swoją za 16 sprzedaję, a myslę, że porównania nie ma (choć nie każdemu muszą się takie auta podobać). A drewno... sorry, ale nie w tym pułapie cenowym, conajwyżej plastikowe drewno, może i było coś takiego ale czy taki pulpit do almery pasuje to bym obstawiał, że zupełnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik_vet Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Czy warto za taki wóz z 98 roku z przebiegiem okolo 120 tys dac 16000 zł? Troche za malo danych zeby odpowiedziec czy sie oplaca czy nie. Jesli masz ksiazke serwisowa , sprawdzisz czy rzeczywiscie jest bezwypadkowy zabierzesz go na analize spalin , zawieszenie itd i po przegladzie bedzi OK to sie oplaca. Ale licz sie ze nie odzyskasz juz wartosci tego auta po rejestracji w Polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.