Gość kamilek Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 nio i wszystko piknie i ładnie założyłem diody świecą ok ale wskazówki są ciemne jak cholera czy da się coś z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matej Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Pomaluj wskazówki specjalną farbą np.tą http://moto.allegro.pl/item315928498__farb...wskazowek_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaQ Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Mam taki problem, otóż całkowicie nie działa mi podświetlenie zegarów. Przy kupowaniu auta zupełnie tego nie zauważyłem bo był słoneczny dzień, a jak się okazało deska rozdzielcza jest normalnie podświetlona, a zegary nie działają. Podejrzewam więc, że to wina wyłącznie przepalonych diod. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie dokładnie znajdują się te diody? bo po rozkręceniu nie bardzo wiem gdzie szukać przyczyny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 RaQ, to sa zarowki a na nie powinny byc naciagniete niebieskie "kapturki" zeby swiecily jasno na bialo. jak wyjmiesz zegary to beda one tak wygladac pzarowki podswietlenia sa w niebieskich oprawkach. bedziesz musial wyjac zarowke (u mnie twardo siedzialy w oprawkach) i zdjac kapturek zeby sprawdzic. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaQ Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 eX, dzięki serdeczne, to się nazywa fachowa instrukcja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi