Gość krzysztofk Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 witam mam pytanie dotyczące przycisku otwierania zamykania drzwi w N16. mianowicie mogę tylko zamykać drzwi otwieranie wogóle nie działa, do tego gdy chcę otworzyć pozostałe drzwi pilotem w kluczyku przy zapalonym silniku to też nie mogę.chciałbym żeby mi to działało, miałem alarm chelenger ale go wymontowałem, moje pytanie to jak ten przycisk działa i czy przy montażu alarmów spece w aso przerywają ten obwód i gdzie szukać tego odcięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jeżeli chodzi o zamykanie pojazdu kiedy kluczyk jest w stacyjce i do tego na odpalonym aucie to nigdy nie dziala wkońcu masz przycisk w swoich drzwiach do zamykania i otwierania. A jeżeli chodzi o przerwany obieg w kluczyku że nie otwiera to jednak musisz jechać do ASO to będzie konieczne chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofk Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 No właśnie mi chodzi o przycisk w drzwiach który powinien otwierać drzwi, ale u mnie nie działa. Sprawdzalem miernikiem sam wyłącznik to po wciśnięciu zamykania 12V jest, tak samo z otwieraniem, dlatego uważam że musi być coś dalej przerwane ale nie wiem gdzie tego szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafs Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Normalnie przycisk zamyka i otwiera w dowolnym momencie. Pilot tak samo - nawet jesli kluczyk jest w stacyjcie i silnik chodzi - mozesz pilotem zamknac auto bez uzbrajania alarmu - czyli ten mniejszy guzik, ktory zamyka bez migania swiatlami i sygnału. Polecam ASO lub jakiegoś magika-mechanika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofk Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 A więc dzisiaj się wziołem, pilotem w kluczyku przy zapalonym silniku nie otworzy sie drzwi tak jak kiubik napisał, a co do przycisku to znalazłem dzisiaj przewód, był przecięty i zamykał obwód alarm.także teraz dziala mi pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.