Misiek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 et40. przy firmowym 45 raczej juz by mi nie weszly. rowniez nic nie wystaje i nie obciera. zalozone byly wczoraj wiec jeszcze musze troche pojezdzic i bedzie wiadomo dokladnie. Ja też mam ET40 ale jak to powiedział znajomy wulkanizator ET drugiemu ET nie jest równe - zależy od kształtu felgi. Na moje oko w przypadku moich felg opona 225 z przodu by nieźle wystawała z z tyłu napewno obcierała o ranty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Witam chce kupic swojej almerce taie fele: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=208108551 i Teraz moje pytanko jaka szerokos max moge zalozyc opone i z jakim profilem?? Wejda mi 225 na przod jak tak to z jaka wysokoscia max?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi