mehrer Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Interesuje mnie wymiana starych foteli w setce, mam wyblakłe i jeden zarwany, obrzydza mi to samochod ;-) podobaja mi sie np. fotele w B12 coupe, ciekawe czy by weszły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ja nie wiem od czego mam bo już z takimi swoją kupiłem ale mam jakieś pół kubełki Recaro z czarno-fioletowej skóry i tylna kanapa też ale wyglądają zaje..iście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 myslalem ze moze jak sie popieści to się zmieści ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 aaa. w ten sposob sie nie miesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym wrzucił jakieś kubełki,ale z możliwością zmiany położenia oparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ale kubelki droga sprawa, dlatego myslalem zeby zapozyczyc z innego samochodu jakies seryjne ala'kubelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym wrzucił jakieś kubełki,ale z możliwością zmiany położenia oparcia. Jestem Ciekaw czy daloby sie wrzucic Recarynki ze Swifta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Quattro mówisz o tych od GTi :?: Ale w zwykłym 1.3 tylko,że GS też były fajne foteliki, bo też takie lekko kubełkowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 a moze z primery p10 sa dosc mocno wyprofilowane w nogach pozatym twardawe ale mega wygodne no i dodatkowa regulacja ledzwia, ja mam w sunny z p10 i jest rewelacja albo z p10/p11 GT moze dopasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 tez jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 szerokosc ta sama, ale plyta podlogowa troche inna a w nyskach jest tak pojebane ze wysokosci szyn sa rozne heh bynajmniej w sunnym - , musialem pod zewn szyny dorobic podkladki, albo mozna by sciac taki garb i zaspawac, zreszta zapraszam http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=287564#287564 co najciekawsze przy drugim fotelu te podkladki prawie o polowe mniejsze zrobilem, pewnie przez powypadkowa historie auta, ale zostawia 2 slady i nie sciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Podobno od CRXa pasują. Gostek ma za 200 w okolicy, chyba je łyknę. Miałem CRXa, bardzo mi się te fotele podobały. Tylko zastanawiam się, jak będzie z pasami. W setce zapięcie jest mocowane do fotela, w hondzie do podłogi. Od primki podobno pasują, siedzi się wyżej. Minus-nie składają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 zapiecia primy a wpinka np z n14 niby pasuje ale trzeba mocno wepchnac bo jest krotszy ten "sztylet" w kazdej nysce zapiecia sa w fotelu ale mozesz przykrecic do fotela hondowskiego przeciez a jak nie to zrobic otwor i przykrecic zapieca z nyski siedzi sie wyzej ale wygoda za***ista , ale i mozna zrobic tylko trzeba uzyc katowki i spawarki to bedzie sie i nisko siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Quattro mówisz o tych od GTi :?: Ale w zwykłym 1.3 tylko,że GS też były fajne foteliki, bo też takie lekko kubełkowate. o ile sie nie myle to te fotele byly dostepne w kazdej wersji, tyle ze w 1.0 za doplata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 zapiecia primy a wpinka np z n14 niby pasuje ale trzeba mocno wepchnac bo jest krotszy ten "sztylet"w kazdej nysce zapiecia sa w fotelu ale mozesz przykrecic do fotela hondowskiego przeciez a jak nie to zrobic otwor i przykrecic zapieca z nyski siedzi sie wyzej ale wygoda za***ista , ale i mozna zrobic tylko trzeba uzyc katowki i spawarki to bedzie sie i nisko siedziec Dla mnie to pikuś, ale jak dam mojej pani do prowadzenia, to wskazane będą wyższe Z zapięciami też myślę, że jakoś da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 o ile sie nie myle to te fotele byly dostepne w kazdej wersji, tyle ze w 1.0 za doplata... A co do tego to sie nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, ale chętnie bym wrzucił sobie takie do corsy, bo normalnych kubełków za bardzo nie chce, bo dużo jeździ autem moja Ukochana a dla niej kubły są za twarde, chociaż z drugiej strony może na jakieś regulowane da sie namówić. Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mrozu, jezdziles prima p10 czy miales moze, ja polecam z primery p10 naprawde super wygodne, regulacja podudzia i poddupia i ledzwia , boczne profile na siedzisku wysokie, ale do corsy nie wleza raczej :/ sa raczej takie twardawe niz miekie jak w francuzach ale naprawde super sie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Niestety nie miałem okazji jeździć primką, ale mi bardziej zależy na czymś co ma dobre trzymanie boczne, bo auto powoli szykowane jest do szybszej jazdy a na tym co dała fabryka to mogą jeździć tylko ludzie w podeszłym wieku którzy nie przekraczają 50km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a na tym co dała fabryka to mogą jeździć tylko ludzie w podeszłym wieku którzy nie przekraczają 50km/h. to jak w fotelach seryjnych w sunnym w primce trzymanie na siedzisku jest bardzo dobre, oparcie ma jakies trzymanie ale to nie zadna rewelacja czesc ledzwiowa fajnie ale plecy juz slabiutko ale jak piszesz ze bedziesz tam dmuchal to rzeczywiscie jakies fotele przypominajace kubelki z jakiegos auta GTi by sie nadaly a fotele ze 100nx albo z p11GT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad takimi kubełkami, ale 1100 za kpl to troszke dużo, a przydało by się do tego jeszcze obszyć tylną kanape i boczki pod kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no ladny czarny podoba mi sie ale + obszycie to sporo wyjdzie i to za same fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Niestety tanio nie będzie dlatego musi to jeszcze poczekać, bo nie jest najważniejsze w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Swifta mialem to troche wiem... Ja tez chcialem kubly... tylko ze komplet takich jak pasuja mi to koszt 1300zl... ale na razie to musze po prostu wyklepac swojego 100NX-a :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wrzucam fotki moich nowych foteli. Mały konkurs - kto zgadnie od czego one są? Stawiam browara przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wrzucam fotki moich nowych foteli. Mały konkurs - kto zgadnie od czego one są? Stawiam browara przy najbliższej okazji Obrazek to są te fotele z Abramowickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi