siwy77 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ja miesiac temu wymienialem plecionke, koszt 150 zl zmontazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitko Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Mnie skasowali na 180 zł ale na bank plecionka jest za krótka. Oglądałem auto pod spodem i z tyłu przed tłumikiem jest odcinek rury równoległy do tylnej osi. Dotyka on obniżenia podwozia w tym miejscu a powinien być min. ze 2-3 cm od tego żeby nie uderzał o podwozie. Na dodatek układ wydechu jest tak naprężony, że cholernie skrzypi na zawiesiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zna ktoś dokładne wymiary plecionki (długość x średnica) odpowiedniej do p11gt z 1997 roku ? Byłbym bardzo wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zaskakująca różnica !! Z montażem jest tylko 80 zł, a z montarzem aż 150 :diabel2: :diabel2: :diabel2: W mojej 1.6 też jest łącznik na sprężynach, jakoś nie zauważyłem wibracji od tłumika Chyba ciężko coś takiego wyczuć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 witam. ja mam w GT z 1997 ... średnica 50mm i jakieś 20 cm długości.jak autko kupiłem ,to ta która była to jakś paranoja jacyś artyści wstawili o średnicy 32mm i 12 cm długą. zwężka w wydechu niesamowita dusił sie. no i spartaczyli dwururke za kolektorem. jaki jest oryginał. nie wiem. najlepiej samemu zmierzyć co sie ma. i taką dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxdamian Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Plecionka/tłumik drgań czy jak to zwać jest potrzebna/wskazana. Wymiar w P11 2.0 to 50x230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolkas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja z robocizną zapłaciłem 150 zeta u znajomego mechanika. Wszystko działa jak ta lala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi