Gość nixon Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Od jakiegos czasu podczas przejazdu przez dziure w asfalcie slysze metaliczny dzwiek dobiegajacy spod siedzenia pasazera. Slychac jakby dwie metalowe czesci uderzaly o siebie. Jeszcze nie wyjmowalem siedzenia, zeby to dokladnie sprawdzic, ale wsadzilem pod spod reke i wyczulem jakies metalowe elementy. Do czego one sluza i co tam moze tak halasowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 gdyby nie te brzeczenie i ta dziura to bym Cie odeslal do wyszukiwarki bylo juz kupe razy ze to ssterownik zaplonu. Halasowac raczej mogą Ci elementy ukladu do przesuwania fotela to przodu i do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wlasnie wydaje mi sie, ze to na pewno nie fotel. Ten dzwiek jest bardzo specyficzny. Gleboki, czysty i wyrazny. Tak jakby uderzyc dwiema metalowymi rurami o siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 może gdzieś sie tam potoczyła jedna z puszek z piwem i ona hałasuje, mi coągle coś ginie pod siedzeniami wcale bym sie nie zdziwiła jak by to hałasował właśnie ECU nie okłamujmy sie nasze micry są już wiekowe i najprawdopodobniej przerdzewiał jeden z elementów mcujących ECU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 uzywaj szukarki bo taki posty po 3-5 odpowiedzi powtarzające sie co chwile sa bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksc Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 może gdzieś sie tam potoczyła jedna z puszek z piwem i ona hałasuje, mi coągle coś ginie pod siedzeniami poszukaj dobrze pod fotelem może cos wpadło pozdrówka dla kolegi ze szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Na 100% nic nie wpadlo. Musze blizej sie przyjzec fotelowi, bo to w tej chwili glowny podejrzany. Zreszta od dwoch dni nic nie stuka, wiec moze to co tam walilo juz sie gdzies zaklinowalo i problem moge olac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja_good Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 fotel przecierz jest na 4 srubach.wystarczy odkrecic i wyjac i bedzie mial wszystko jak na dloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nixon Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 @ Ja_good: Zapewne masz racje, ale Micre kupilem 6 dni temu i jeszcze niewiele o niej wiem. Mam nadzieje, ze dzieki Wam to sie szybko zmieni. [ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 11:38 ] Byc moze nie powinienem sie przyznawac, ale dla Naszego wspolnego dobra musze to zrobic. Otoz zlokalizowalem zrodlo tego stukania. Okazalo sie, ze zamek popielniczki dostepnej dla pasazerow z tylu, znajdujacej sie miedzy przednimi siedzeniami, byl na tyle wyrobiony, ze otwieral sie przy kazdym gwaltowniejszym ruchu samochodu, a ze popielniczka jest metalowa to stad ten wyrazny i donosny dzwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarnuch88 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 zakladalem alarm i centralny zamek do micry i wyjolem siedzenia zeby latwiej sie pracowalo i sprawdzilem z kolega co to jest pod siedzeniem okazalo sie ze jak odkrecilismy sruby to pod blacha znalazla sie kwadratowa skrzynka mala z ktorej wychodza kable i okazalo sie ze to jest komputer samochodu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi