Gość medor Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam wymienilem przelacznik kierunkow ...ale od wczoraj zaczal mi swirowac przy wlaczaniu lewego nagle przyspiesza ...czasami wraca do normy ..nie ma to zwiazku ze skretem.... rowniez na prostej dzieja sie takie czary ..W czym problem ten z wymianty tez padniety ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam Sprawdź wszystkie żarówki z lewej strony - wyjmij i przeczyść styki. Jeżeli chwilowo któraś nie łaczy to przerywacz chodzi szybciej. Możesz też sprawdzić która nie pali się w danym momencie, kiedy przerywacz przyspiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 dzisiaj juz ciemno ale dzieki za cenna uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 miałem to samo ,żarówka mi padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafs Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Miałem to samo, kiedy ukradli mi dwa przednie migacze - jak nie masz jakieść żarówki (lub przerywa na styku) wtedy miganie przyspiesza. Zgadzam się z Grzegorz53 - sprawdź żarówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo1980r Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mialem podobny problem,wymienilem zarowke w tylniej lampie i wszystko wrocilo do normy/ Mam za to inny problem swiatla stopu nie pala sie,tylko ten jeden nad wycieraczka,pomozcie,albo dajcie jakiegos linka do takiego tematu,bo na szukaj nic nie znalazlem. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Sprawdź wszystkie żarówki z lewej strony - wyjmij i przeczyść styki. Jeżeli chwilowo któraś nie łaczy to przerywacz chodzi szybciej. Możesz też sprawdzić która nie pali się w danym momencie, kiedy przerywacz przyspiesza. prozaicznie ale styki do czyszczenia i zarowka byla do wymiany teraz wszystko chodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.