gregor Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 wygląda na oryginał a cena.... poniżej 100PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ładna ładna no i cena też ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 W zasadzie to nie miałem zamiaru kupować jakiejkolwiek kierownicy bo moja jest w idealnym stanie, ale wczoraj będąc przypadkowo na giełdzie samochodowej rzuciła mi się od razu w oczy wśród jakichś gratów, a że była w niezłym stanie to szkoda było żeby się gdzieś zmarnowała. Po chwili zastanowienia wziąłem ją. Koleś chyba nie wiedział co sprzedaje a ja udając, że nie wiem co kupuję trochę zbiłem z ceny jaką mi za nią zaproponował P.S. Przy okazji widziałem ładne felgi aluminiowe Enkei 16" 4x100, kolor platynowy lekko dymiony za 850PLN, ale to tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siara64 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gregor ta kiera wygląda chyba identycznie jak seryjna w moim 100nx! ładna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gregor ta kiera wygląda chyba identycznie jak seryjna w moim 100nx! Dokładnie, mam taką samą ale zamiast emblematu GTI-R jest NISSAN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gregor ta kiera wygląda chyba identycznie jak seryjna w moim 100nx! Dokładnie, mam taką samą ale zamiast emblematu GTI-R jest NISSAN. one różnią się chyba właśnie emblematem, wydaje mi się że kiedyś widziałem taką, tylko miała emblemat GTI na czarnym tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr0m Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Zdaje sie, ze ta kierownica nie jest ze skory i ma szarawy kolor, tak? W GTi cala jest z czarnej lsniacej skorki. Myslalem, ze ta od GTI-R jest taka sama tyle tylko, ze z czerwonym emblematem GTI-R zamiast GTI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Zdaje sie, ze ta kierownica nie jest ze skory i ma szarawy kolor, tak? W GTi cala jest z czarnej lsniacej skorki. Myslalem, ze ta od GTI-R jest taka sama tyle tylko, ze z czerwonym emblematem GTI-R zamiast GTI niby ona jest czarna ale nie do końca może jakby ją porządnie wyczyścić to odsłoni sie prawdziwy kolor i niestety nie jest skórzana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.