Gość dnowakow Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Czy ktoś wie coś więcej na temat tego samochodu, który jest od niedawna dostępny na rynku rosyjskim? http://www.nissan.ru/home/vehicles/passeng....html?ln=/ru_RU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Troche jak skoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 oo ciekawe. Pewnie jakas N16 po lifcie kolejnym EEE toz to jakies nowe autko, przod jakby z opla i pasata tył jakby z mondeo albo z czegos podobnego hmmm wyglada to jakos takos znajomo ciekawe co na polskije stronie Nissana zobaczymy . [ Dodano: Pon 19 Mar, 2007 19:37 ] 14000 $ hmm ciekawa cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Czy ktoś wie coś więcej na temat tego samochodu, który jest od niedawna dostępny na rynku rosyjskim?http://www.nissan.ru/home/vehicles/passeng....html?ln=/ru_RU Mnie osobiscie, to sie bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Lepsza niz tida Ciekawe czy sie u nas pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 dobrze, że mazde kupiłem nie kupię nowego Nissana dopóki firma nie zacznie dbać o klientów w Europie i w końcu da nam jakieś fajne egzemplarze do naszej części świata a ta Mera jest paskudna i wygląda jak składak z innych samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 okropna :/ tył stara Vectra a przód Skoda Superb :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 to prawda, przód skody. N16 jaka jest taka jest, ale ma swój wygląd nie nawiązujący do innej marki i można ją odróżnić na tle innych samochodów. To rosyjskie N17 jest tragiczne, zupełnie mi się nie podoba, tyle na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19118 było w lipcu 2006, proszę porównać z tym http://www.rsmotor.cl/index.php?option=com...2&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andyla Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jest to RMS SM3 (czyli Renault-Samsung) produkowany jako niskobudżetowy samochód w zakładach Pusan w Południowej Korei. Otrzymany został z N16. W niektórych krajach jest sprzedawany jako Almera Classic - np. na Ukrainie cena od 15 do 19 tys. USD. W Korei jest sprzedawany jako Samsung SM3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Troszkę przypomina nisana sentre, ale ewidentnie to jest na bazie n16. Na stronach nissana w USA mozna zaobaczyć sentre 2007.... czyli jakby ..N17. A dla europy...Qashkai .. i nic wiecej nie dostaniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 to już nie nissan ale ... wie co :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Nowa Almera Classic N17 Witam. Jeden drobiazg mi tu nie pasuje - skąd te N17? Z tego co mi wiadomo to Almera Classic figuruje pod oznaczeniem B10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 stąd http://www.nissan.ru/home/vehicles/passenger/N17/index.html?ln=/ru_RU ale w tym art jest B10 http://testdrive.auto.ru/testdrives/3.html :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SQ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 pierwsze wrażenie: ... Fiat Albea :zdziw: drugie Skoda Superb trzecie coś pomiędzy Vectrą B a Neonem konkluzja BRZYDAL :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie ma to jak nasze N16 nie zamieniłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Nie ma to jak nasze N16 w szczegolnosci te przed lifetm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NYCHA Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam .. potrzebuję do tego modelu felgi alu ale nikt nie jest w stanie podać mi jakie parametry ma ta felga .. rozstaw śrub, et, szerokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 toszto alma n16 po gruntownym face lifcie przodu i tylu deska rozdziecza taka sama jak w mojej almie tylko kolory pozmieniane a tyl bardziej mi przypomina astre 3 produkowana w gliwicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No coż moim zdaniem - a troche już na temat tego modelu grzebałem w sieci to jest Almera N16 robiona w korei przez samsunga na rynki azjatyckie jako auto dla ludu Tak czy inaczej nic nowego ani ciekawego ale i tak prędzej kupił bym to niż TIDE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 i tak prędzej kupił bym to niż TIDE JA też. Autko całkiem całkiem, ale chyba nowy lancer sedan jest lepszy! Pozdrawiam dodano wygląda fajnie ale tylko na stronie nissana w realu ( na innych zdjęciach) kicha! Nasza n16 ładniejsza - a i zmieniam zdanie wolałbym tidę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Widziałem to coś na żywo na ruskich blachach jakiś czas temu na Puławskiej w W-wie i szczerze na pierwszy rzut oka N16 po nie udanym tunningu, na drugi rzut ujdzie w tłoku obok Tiidy,Logana, ale co się dziwić to ciągle ten sam koncern francusko-japońsko-... Renówka szuka kasy na rynku dlatego swoje produkty wypuszcza na rynek pod znaczkiem Nissana przykłady Kangoo I po FL, Logan na Am. Południową, Sandero to bliźniak Tiidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi