Gość DEJW1@OP.PL Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mam problem z moim oznajmiaczem zapalonych świateł. Działa nie tylko gdy sie zapomni wyłączyć świateł podczas otwarcia drzwi, lecz nawet podczas jazdy gdy zapalimy oświetlenie wnętrza. Napiszcie mi proszę jak mam to podłączyć i gdzie żeby nie wrzeszczało za każdym razem gdy pasażer otworzy drzwi, ponieważ żaden ze mnie elektryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin00 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Moim zdaniem nawalił ten wyłącznik przy drzwiach,który zamyka i otwiera obwód.Ale niech się wypowiedzą więksi spece niż ja Pozdro UPS....chyba żle zrozumiałem pytanie moja wina ,moja wina........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlo1030 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Moim zdaniem nawalił ten wyłącznik przy drzwiach,który zamyka i otwiera obwód.Ale niech się wypowiedzą więksi spece niż ja Pozdro Piszczyk powinien dzialac na zapalonych swiatlach i po otwarciu dzrzwi od strony kierowcy na wylaczonym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichociemny30 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Piszczyk powinien dzialac na zapalonych swiatlach i po otwarciu dzrzwi od strony pasazeranie wiem ale u mnie działa po otwarciu drzwi od strony kierowcy... lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 mnie piszczy tylko na wyłączonym silniku i tylko od strony kierowcy, na zapalonym silniku ani od strony pasażera nic sie nie dzieje PS. swoja drogą to witam sąsiada zza miedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A ja w ogole nie mam piszczka ale cetnie bym zamontowal - ciezkie to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ja tak mam fabrycznie ale wiem że takie piszczki montuje sie podobno tanio i bez problemu- najlepsze jest to że i tak piszczka nie używam bo światła automatycznie mi się same zapalają i wyłączają razem z silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEJW1@OP.PL Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No to jest to ciekawe zagadnienie i to fest! Wkurza mnie gdy ktoś wychodzi z samochodu albo chce wejść a tu nagle przeraźliwy pisk... nie wiem co jest nie tak. wygląda na to ,że jest to podłączone tylko do lampki z oświetlenia wnętrza, lecz z drugiej strony nie piszczy na wyłączonych światłach. LeXaN witam Cię również. Do zobaczenia na drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.