Bartek125 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam, od pewnego czasu jezdze droga, ktora wysypana jest drobnym kamyczkiem i strasznie drazni mnie walenie tychze kamyków(piasku) w blache autka, i tu pytanko czy ktos z was posiada nadkola plastikowe w N16 z tyłu, lub czy ktos montował, czy po zamontowaniu jakos mniej to słychac? znalałzem takie cos, chyba pasowac bedzie bez problemu-> http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=174923604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ja ci chłopie powiem tak założyć na pewno jest warto szkoda blachy auta ale jeżeli chodzi o stukanie kamyczków to i tak troche je posłuchasz ja mam założone i i tak je słysze i tak ojciec ma honde civic i to samo tak to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam Ja też w Sunny mam to samo. Wkrótce zamierzam tylne nadkola dobrze wymyć i pokryć barankiem. Na pewno wygłuszy i zabezpieczy przed korozją. Miałem tak zrobione w skodzie i było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo76 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie pasuje do N16 napewno, bo kupowałem i próbowałem założyć, ze skutkiem takim,że założyłem cudem to od pasażera ,a to drugie od kierowcy nie pasuje za nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie pasuje do N16 napewno, bo kupowałem i próbowałem założyć, ze skutkiem takim,że założyłem cudem to od pasażera ,a to drugie od kierowcy nie pasuje za nic No tak a ja dzwoniułem do tego gościa i zapewniał mnie że do N16 to na 1000% spasują : no coment :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 nie pasuje do N16 napewno, bo kupowałem i próbowałem założyć, Napewno od tego goscia kupiłes ? jutro jestem w Czechowicach to zerkne na to :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo76 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 na 100% od niego, też go pytałem czy do N16 pasują, zapewniał,że tak, a nie pasują. jak je zobaczysz to będziesz miał wątpliwości czy w ogóle chociaż do do N15 pasują to drugie nadkole w końcu połamałem, tak je chciałem upchnąć na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Powiem szczerze że ja to już po samych tych zdjęciach na allegro miałem wątpliwości czy to są wogóle do almery.... przypominają mi moje nadkola które kiedyś do maluszka zakładałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bratka Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Witam. W mojej almerze brak lewego przedniego nadkola,poradżcie gdzie kupić.Podobno najlepiej na giełdzie,ale nie za bardzo mam czas tam pojechac,no i nie bardzo się na tym znam.. Z góry dziękuje za radę i pozdrawiam wszystkich. Almera N16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Byłem, kupiłem, złozyłem prawe - pasuje, zakładam lewe hmm cos pasuje ale jakos nie tak jak bym chciał, wiec łapie za telefon do sprzedawcy, a on mi na to ze'' widocznie jakis bubel mi sie trafił ,poniewaz te nadkola brali od niego z ASO Nissana i wsio pasowało!'' za jakis czas bede przejezdzał koło tego producenta i ma mi je załozyc lub wymienic ! na 100% od niego, też go pytałem czy do N16 pasują, zapewniał,że tak tobie powiedział to samo ? ciekawe co wymysli jak do niego zajade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo76 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 nie no z tym tekstem z ASO Nissana to już naprawdę przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 za jakis czas bede przejezdzał koło tego producenta i ma mi je załozyc lub wymienic ! W takim razie czekamy na efekty tej pracy i opis jak założyć te nadkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No i kapa po dzisiejszym dniu jestem załamany, jezdze sobie dzisiaj z załozonym prawym nadkolem i z zapakowanymi dwoma osobami na pokładzie, najezdzam sobie na taka hope na drodze, a tu opona obciera sobie o nadkole :027: , mam załozone 16'' z oponkami 205/55 ale chyba to raczej jest wina nadkola a nie opon- ale testujemy dalej :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi