Gość lukasz87 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ponownie witam Tak te lampy miały wadę fabryczną Byłem wczoraj w NISSANIE (Płock) i.... i dowiedziałem sie że moja almerka mjała już wymieniane w Niemczech Nawet gdy założone są już nowe to jendak po bokach parują lekko i tył i przód facet z nissana powieidzał mi , że to przez plastikowe obudowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cinek76 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Byłem dziś w ASO i wymienili mi reflektorki bez problemu,oczywiście wcześniej upewniłem się, czy moja almerka podlega akcji serwisowej. Nowe oczka są rewelacyjne, mocne jasne światło bez porównania z wcześniejszymi... nareszcie dobrze, bezpiecznie i za darmo. Także, zobaczymy jak sie będą spisywały, mam nadzieję, że bez usterek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankee Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Dołaczam sie do tematu.Moją Almere sprowadziłem ponad miesiąc temu z zagranicy. Sprowadzałeś sam czy przez dilera ? bo takie sprzedawali niedawno w sporych ilościach z silniami 1.5 dci. Pozdrawiam, Yankee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netman6 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Sam pojechałem, miałem kupić VW a wróciłem Almerą, bo kupiłem w dobrej cenie (Niemcy) TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 dzwoniłem pod numer podany przez danstana ( dzięki za właściwy namiar ) i pomimo tego, ze mam almerkę z 2003 r ( kupiona we Włoszech ), po sprawdzeniu VINu, dowiedziałem się, że u mnie refelktory nie podlegają wymianie. Jak mogę sprawdzić czy rzeczywiście są już z tej właściwej i niewadliwej partii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cinek76 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 dzwoniłem pod numer podany przez danstana ( dzięki za właściwy namiar ) i pomimo tego, ze mam almerkę z 2003 r ( kupiona we Włoszech ), po sprawdzeniu VINu, dowiedziałem się, że u mnie refelktory nie podlegają wymianie. Jak mogę sprawdzić czy rzeczywiście są już z tej właściwej i niewadliwej partii? Poczytaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=23246 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja nie muszę nic sprawdzać - ciemno przed autem jak w d... u murzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netman6 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam. Wczoraj nastała światłość !!! Jestem po wymianie lamp przednich. Cała wymiana u dealera trwała ok 30 minut. Przedtem to ja miałem chyba kaganki, a nie światła. Efekt jest piorunujący - jak dla mnie, nawet niektórzy mrugają, że ich oślepiam. Zastanawiam sie jaką twałość będą miały te nowe lampy, ASO dało rok gwarancji. Czy zlikwidowano przepalanie lamp w tych po wymianie, czy tylko wymieniaja i tyle, a za jakiś czas będzie to samo ??? Prosze o opinie tych, którzy wymienili. dzięki Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bruno00 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 czy ktoś się orientuje, czy ta kacja serwisowa z wymianą lamp jeszcze trwa. właśnie kupiłem auto z tą wadą, a nie wiem czy w serwisie nie będą chcieli mnie wykiwać...? [ Dodano: Wto 24 Mar, 2009 00:04 ] oczywiście miało być "akcja serwisowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 l. infolinii : 0 801 647726 NISSAN SALES CENTRAL & EASTERN EUROPE KFT. Al. Jerozolimskie 176 Warsaw, 02-486 dzwonisz, pytasz, jeżeli w Twojej podlegają wymianie, umawiają Cię na wizytę i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bruno00 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 dzięki za podpowiedź. wszystko załatwione. wymiana w ramach akcji serwisowej już wkrótce. [ Dodano: Wto 24 Mar, 2009 22:44 ] no i rzeczywiście akcja wymiany wadliwych lamp trwa. dzięki za podpowiedź. termin wymiany umówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewandoree Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 W miom przypadku nie wyglada to tak pieknie , moj numer nadwozia nie podlega wymianie reflektorow a soczewka w jednym jest ostro przepalona ... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pamiętajcie koledzy, że mało kto umie je dobrze ustawić. Większość serwisów nie ma odp sprzetu u ustawiają na std sprzęcie i zasięg jest za krótki. Raz pojechałem do gościa który miał analizator i tak mi ustawił że to dopiero był szok!. Mówiąc po ludzku regulator śwateł był obrócony jesze o połowę podnosząc śwatła do góry względem tego co ustawiają serwisy. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joshi Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a ja mam pytanko takie. miałem przepaloną lampe , ale wymieniłem na swoj koszt :/ tylko teraz jest problem z parowaniem lamp czy to bedzie wystarczajacy powod do wymienienia lamp czy musza one być uszkodzone?? i czy jezeli ja juz sam wymieniłem to aso bedzie chciało je wymienic 2 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi