stefino Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Witajcie Bracia Nissanmaniacy!! Od jakiegoś czasu próbuję przybliżyć sobie historię mojego autka. Wiem że mój Bluebird został zakupiony jako nowy w Berlinie u dilera Autohaus Strehle in Spandau(Spandau to dzielnica Berlina; salon mieścił sie na ulicy Pawesiner weg 20- wg mych ustaleń jest on teraz na Grunhofer weg 30- jedną przecznicę dalej). Swoje przypuszczenia opieram na nalepkach na samochodzie i informacji z google maps który bez problemu znajduje tego dealera. Jednak gdy wejde na nissan.de to w liście Berlińskich dilerów nie ma dilera Strehle. Moje pytanie jest następujące- komu ufać?? google maps-owi czy nissan.de? Chodzi mi o to czy ten diler jeszcze wogóle istnieje a jeśli tak to chętnie bym odwiedził jego stronę www- o ile takową posiada. Jedno jest pewne- możliwe że pojadę na kilka dni latem do Berlina to wtedy się dowiem i będe już pewien na 100% co do odpowiedzi na zadane przeze mnie teraz pytanie... Mam też dalszą rodzinę w Berlinie - ale nie mam pewności że oni wiedzą czy taki diler jest czy nie (a zresztą co ich to obchodzi - skąd to mają wiedzieć?) Po prostu jak mam krążyć i szukać tego dilera bezsensownie to po co mam marnować nie tanie paliwo. Dlatego zwracam się do Was, drodzy klubowicze z prośbą o pomoc. Ok kończę już to moje nudne przemówienie typu pierdolamento Pozdrawiam Wojtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarki Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Czyli chcesz stworzyć swego rodzaju drzewo genealogiczne swojego nissanka? Czemu nie Może być ciekawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefino Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 dokładnie jarki - chciałem ustalić co i jak... a w ostatnim autoświecie było napisane że jak się pójdzie do ASO Nissana w Polsce to udzielą info o przeszłości auta na podstawie vin-u... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risto Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Mnie również interesuje historia mojej primery,zastanawiam się tylko ile taka usługa w ASO może kosztować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.