Gość gregors Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 witam! przestała mi swiecić lampka w bagażniku w mojej p10 sedanik. Żarówke sprawdzałem-dobra, gdzie szukać przyczyny? prosze o sugestie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 moze jakis bezpiecznik, moze ten wlacznik w zamku, a moze jakis kabelek gdzies sie przetarl, duzo jest tego gdybania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Żarówke sprawdzałem-dobra, gdzie szukać przyczyny? Chyba w zamku. W nim jest włącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubertus Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Sprawdź włącznik w zamku w tylnej klapie. Zdejmij plastikową osłonę i sprawdź. U mnie gasła , tak jakby się przepalała, aż w końcu dostałem się do włącznika, wyjąłem, "psiuknąłem" WD 40 (może jest coś lepszego), poruszałem i działa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 przeważnie dzieje się to w zamku tym w klapie.. ( też mi się to dzieje) że czasem nie świeci wystarczy poruszać zamkiem i świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Tez tak mialem,nawet nie wiem kto to naprawil :okulary2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 U mnie też padło. Mój zamek jest nie rozbieralny ( znitowany z dwóch części ). Jak go rozwiercę, to powypadają sprężyny. Pozostaje stary patent - zrobić dziurę prrzy uszczelce bagażnika i założyć normalną krańcówkę, podłączając do niej kabelek idący do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 U mnie też padło. Mój zamek jest nie rozbieralny ( znitowany z dwóch części ). Jak go rozwiercę, to powypadają sprężyny. Pozostaje stary patent - zrobić dziurę prrzy uszczelce bagażnika i założyć normalną krańcówkę, podłączając do niej kabelek idący do zamka. Widzę, że masz W10. Obok zamka i cięgien jest mikrostyk. U mnie padł calkowicie, dobiła go woda sącząca się z otworu wykonanego podczas montazu tablicy rej. w dojczach. Szukam tego, ponieważ przeróbka na taki patent jak opisujesz byłaby bardzo pracochłonna i w sumie nieopłacalna. No chyba, że masz u siebie inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja mam mikrostyk w samym zamku. oprócz montażu krańcówki można jeszcze pociągnąć kabelek do lamki sufitowej. Wtedy obie lampki zapalą się jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 zabrałem się dzisiaj do tego i co sie okazało: przetarł i przecioł się kable łączacy lewy błotnik z ruchomą klapą bagażnika-polutowałem i działa, nawiasem mówiąc to chyba nad tym japońce nie pomyśleli, podejrzewam że nie tylko mi sie cos takiego stało. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi