Gość sogar Opublikowano 13 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2004 Witam Poszukuje schematu instalacji do nissana maximy z 1992 r. 3l. silnik. Czy ktos jest w posiadaniu czegos takiego albo zna link do ksiazek warsztatowych. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 15 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2004 ja ci moge pomoc... ale co dokladnie chcesz instalowac? Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 ...instalacje...przecież wyraźnie napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 19 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2004 sogar, nie wiem dokladnie jakie europejskie maximki maja silniki... twoja ma VQ czy VE ??? moge znalesc ci linki ale jest wszystko po angielsku... sprubuje ci pomoc albo przetlumaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Witam A wiec poszukuje to dla znajomego wiec jaki jest tam silnik to nie mam zielonego pojecia ale zapytam i dam znac. Dzieki za pomoc :!: Poizdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sogar Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Witam sogar, nie wiem dokladnie jakie europejskie maximki maja silniki... twoja ma VQ czy VE ??? Dowiedzialem sie ze to jest silnik VQ. Tak moze byc w jezyku angielskim z tym nie mam problemu! Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 super...jesli moze byc w jezyku angielskim to na tej stronce znajdziesz wszystko co potrzebujesz...najwiecej zeczy znajdziesz w "sticky" poczytaj sobie dokladnie....mozesz sie zarejestrowac i zapytac chlopakow... w ciagu kilku minut cos znajda.... jesli potrzebujesz wiecej pomocy to moj user id: MaxedOutOfCash wyslij mi wiadomosc i ci pomoge.... powodzenia... http://forums.maxima.org/forumdisplay.php?f=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam po długiej przerwie :wink: potrzebuję schemat klimatyzacji a zwłaszcza informacji o tym z kąd jest podłączona sprężarka klimy (gdzie mam szukać wtyku ,żeby podpiąć sprężarkę :?: ) ,poprzednik wypioł i scował wtyk tak ,że nie mogę poszukać :roll: oczekuję podpowiedzi 8) QX 3.0 24V6 1995r. USA dziękuję :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 witajcie wszyscy ci co nie zapomnieli ,że mają MAXIMKI i chcą jeszcze tu zajżeć :evil: wszyscy wyjechaliście czy co ?? :roll: proszę o schemat elektryki w aucie naprawdę go potrzebuję - proszę podajcie link lub cokolwiek gdzie można taki zdobyć 8) pozdawiam HALO JEST TAM KTOŚ :?: :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja jestem :wink: nie wyjechałem, narazie, niestety nie moge Ci pomódz ale napewno ktoś sie znajdzie kto coś takiego ma. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 oki :wink: dzięki za znzk życia i odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ja tez jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 podajcie schematy :oops: proszę mocno :? jeśli ktoś ma to niech się odezwie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi