Guest sogar Posted March 13, 2004 Share Posted March 13, 2004 Witam Poszukuje schematu instalacji do nissana maximy z 1992 r. 3l. silnik. Czy ktos jest w posiadaniu czegos takiego albo zna link do ksiazek warsztatowych. Pozdro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butryn Posted March 15, 2004 Share Posted March 15, 2004 ja ci moge pomoc... ale co dokladnie chcesz instalowac? Slawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IvanH Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 ...instalacje...przecież wyraźnie napisał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butryn Posted March 19, 2004 Share Posted March 19, 2004 sogar, nie wiem dokladnie jakie europejskie maximki maja silniki... twoja ma VQ czy VE ??? moge znalesc ci linki ale jest wszystko po angielsku... sprubuje ci pomoc albo przetlumaczyc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Witam A wiec poszukuje to dla znajomego wiec jaki jest tam silnik to nie mam zielonego pojecia ale zapytam i dam znac. Dzieki za pomoc :!: Poizdro!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sogar Posted March 27, 2004 Share Posted March 27, 2004 Witam sogar, nie wiem dokladnie jakie europejskie maximki maja silniki... twoja ma VQ czy VE ??? Dowiedzialem sie ze to jest silnik VQ. Tak moze byc w jezyku angielskim z tym nie mam problemu! Pozdro!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Butryn Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 super...jesli moze byc w jezyku angielskim to na tej stronce znajdziesz wszystko co potrzebujesz...najwiecej zeczy znajdziesz w "sticky" poczytaj sobie dokladnie....mozesz sie zarejestrowac i zapytac chlopakow... w ciagu kilku minut cos znajda.... jesli potrzebujesz wiecej pomocy to moj user id: MaxedOutOfCash wyslij mi wiadomosc i ci pomoge.... powodzenia... http://forums.maxima.org/forumdisplay.php?f=11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psujaut Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Witam po długiej przerwie :wink: potrzebuję schemat klimatyzacji a zwłaszcza informacji o tym z kąd jest podłączona sprężarka klimy (gdzie mam szukać wtyku ,żeby podpiąć sprężarkę :?: ) ,poprzednik wypioł i scował wtyk tak ,że nie mogę poszukać :roll: oczekuję podpowiedzi 8) QX 3.0 24V6 1995r. USA dziękuję :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psujaut Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 witajcie wszyscy ci co nie zapomnieli ,że mają MAXIMKI i chcą jeszcze tu zajżeć :evil: wszyscy wyjechaliście czy co ?? :roll: proszę o schemat elektryki w aucie naprawdę go potrzebuję - proszę podajcie link lub cokolwiek gdzie można taki zdobyć 8) pozdawiam HALO JEST TAM KTOŚ :?: :idea: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaca V6 Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ja jestem :wink: nie wyjechałem, narazie, niestety nie moge Ci pomódz ale napewno ktoś sie znajdzie kto coś takiego ma. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psujaut Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 oki :wink: dzięki za znzk życia i odpowiedż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 ja tez jestem :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psujaut Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 podajcie schematy :oops: proszę mocno :? jeśli ktoś ma to niech się odezwie :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts