Gość Piotrek_WAWA Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam. W jaki tani i prosty sposób mogę obniżyć moją primerkę? Mam felgę 17" i tył jest za wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Witam.W jaki tani i prosty sposób mogę obniżyć moją primerkę? Mam felgę 17" i tył jest za wysoko uciąć sprężyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 To nowosc ze tyl w primie jest wyzej niz przod Poczytaj watek w dziale tuning o primach na 17", bylo tam o obnizaniu autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Mały OT. Moja Prima odkąd ją mam ma wyższy tył niż przód (rozmiar opon taki sam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 mam spręzyny H&R na tył do p11 za nieduże pieniądze moge ci je oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mały OT. Moja Prima odkąd ją mam ma wyższy tył niż przód (rozmiar opon taki sam) Może poprzedni właściciel wykonał taki sam trik jak ja Tylne sprężyny lekko "zmodernizował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Jestem I-szym właścicielem w Polsce, a właścicielem w Austrii była kobieta, więc raczej wątpię żeby dała kowalowi sprężyny do przekucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Tylne sprężyny lekko "zmodernizował" Możesz rozwinąć myśl? Mam felgę 17" i tył jest za wysoko Piotrek zatankuj zbiornik do pełna, ja jak zaleje to widze różnice, jednak 60 litrów troche waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Tylne sprężyny lekko "zmodernizował" Możesz rozwinąć myśl? Co tu rozwijać. Ja za namową pewnego klubowego kolegi dałem sprężynki do rozciągnięcia. I jestem bardzo zadowolony z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Powiem szczerze, że nigdy nie widziałem patentu na rozciąganie sprężyn....może to faktycznie jakas alternatywa dla "przykucniętych" tyłów w Nissanach. A powiedz jak wygląda i jak sie odbywa takie rozciąganie spręzyn? Ile płaciłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Hehe. Umnie też tył się ciągał po ziemi ale ostatnio postanowiłem wymontować sobie hak go wcale z niego nie korzystam i ruda zaczynała pod nim poczynać. Okazało się że to badziewie ze 30 kilo waży (a że jest montowany na końcu za tylnymi kołami to mocno zglebia auto) i od razu tył mi się podniósł. Super teraz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Powiem szczerze, że nigdy nie widziałem patentu na rozciąganie sprężyn....może to faktycznie jakas alternatywa dla "przykucniętych" tyłów w Nissanach.A powiedz jak wygląda i jak sie odbywa takie rozciąganie spręzyn? Ile płaciłes? Jak wygląda? Jak dla mnie fajnie. Wreszcie prześwit między kołem a nadkolem mam identyczny w przypadku przedniej i tylnej osi. Jak proces wygląda to nie wiem, bo odprowadziłem auto do znajomego mechanika, a następnego dnia odebrałem zrobione. Za wszystko zapłaciłem 70 zł z montażem i jestem bardzo zadowolony. Wreszcie nie walę tłumikiem w każdy krawężnik, z którego zjeżdżam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy46 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 witam a obniazl ktos primerke z przodu tak o 3 cm i jaki koszt mniej wiecej bo kurde te nadkole duze ijest i tak wyglada lipnie troche he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Za wszystko zapłaciłem 70 zł z montażem i jestem bardzo zadowolony. Moim zdaniem super cena, szczególnie że z montarzem jeszcze.... :one: witam a obniazl ktos primerke z przodu tak o 3 cm i jaki koszt mniej wiecej bo kurde te nadkole duze ijest i tak wyglada lipnie troche he Najtaniej i najszybciej to obciąć jeden zwój w spręzynie, ale pewnie zaraz mnie opierniczą że ci takie pomysły podsuwam, Coobcio obcioł i mówił ze jest OK. Albo kup gdzieś spręzyzny, może Kmink ci odsprzeda bo wiem że miał,ale chce sprzedać swoje auto, albo poszukaj na allegro spręzyn firmy JAMEX i zadzowń,może ci dwie sprzedadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi