meridion Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam, mam N16 i pytam, czy dzwi 5 się otwieraja tylko raczka obok fotela kierowcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Nie, wystarczy wcisnąć cały zamek oczywiście przy otwartym centralu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dzięki, własnie z tym centralnym mam problem, tzn. sa plusy i minusy. Jak jest autko na chodzie nie otworzysz od tyłu drzwi, zawsze trzeba ta raczka przy fotelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja przy fotelu mam tylko rączke od wlewu paliwa - może to kwestia modelu, mój to hatchback a bagaznik otwieram z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 No właśnie z boku jest tylko otwieranie wlewu. Natomiast przy sterowaniu podnoszeniem szyby jest przycisk do otwierania drzwi w tym bagażnika (otwiera wszystko razem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 No właśnie z boku jest tylko otwieranie wlewu. Natomiast przy sterowaniu podnoszeniem szyby jest przycisk do otwierania drzwi w tym bagażnika (otwiera wszystko razem). Ja bym rzekł że to jest przycisk do zamykania bo jak ktoś jest w środku tzn, że juz otworzył zamki pilotem no chyba że włączanie zapłonu powoduje u was automatyczne zamkniecie drzwi ale u mnie tak nie jest i stąd moje stwierdzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 u mnie on sluzy takze do otwierania, przewaznie jak jade sam to robie tylko 1x klik pilotem w kluczyku i otwiera wtedy tylko drzwi kierowcy. jesli pozniej znajdzie sie jakis "pasazer" to otwieram tym w drzwiach. wyprzedzajac, wiem, ze 2x klik otwiera wszystkie zamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie no ja też moge nim otwierac ale zeby otworzyć to musze najpierw zamknąć i stad moje stwierdzenie że słuzy on raczej do zamykania ale dalsza cześć twojej wypowiedzi wszystko wyjaśnia gdyz ja duzym przyciskiem na pilocie otwieram zawsze wszystkie zamki i nie moge tylko kierowcy ale ja mam przed FL i pewnie stąd te rozbiezności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.