Gość flo Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Własnie tydzień temu wlałem mobila s 10w-40. Coś mi się zdaje, że masz rację. Bo pierwszy raz zacząłem słyszeć te szmery po zmianie oleju na mobil jeszcze w tamtym roku. Szkoda, że wcześniej nie pomyślałem... Bombel, masz na myśli Valvoline MaxLife 10w-40? Pozdr flo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 roshi, ale miales wlozyc Knechta lub Mana No i olej Valvoline Valvoline mam w swojej laluni N13. W n14 jest magnatec. a filtr ktos mi polecal championa w innym watku. no nic. w kazdym razie ja mysle ze to nie ma wiekszej roznicy. za 10 kkm znowu zmienie olej to wsadze mana i zobaczymy. 10 kkm bedzie za jakies 3 miesiace. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No i co w temacie, coś pomogło na te odgłosy? Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi