Gość janusztrzcinski Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mam pytanie do użytkowników k10? Mam Micre z 1987, czy jest u mnie zamontowana już sonda lambda?Silnik 1.0.Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 nie, sonda lambda pojawila sie od roku 1989 po facelifcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A na czym polegał ten facelift .Mam micrusa właśnie z 89r bodajże z lipca ale nigdy nie interesowałem się sondą lambda czy w moim autku jest czy nie Chyba trzeba będzie się za nią rozejrzeć pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 z avatara wnioskuje ze twoja jest po fejslifcie ;] fejslift to inny gril, zderzaki, troche srodek i bardziej zaokraglona sylwetka no i wprowadzono elektronicznie sterowany gaznik, sterowany na podstawie odczytow z pomoca sondy lambda i czujnika w aparacie zaplonowym itp itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 wprowadzono elektronicznie sterowany gaznik, sterowany na podstawie odczytow z pomoca sondy lambda i czujnika w aparacie zaplonowym itp itp W silniku 1.0 tego nie wprowadzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 tak? a tego to nie wiedziałem (ups) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 silniczki 1,2 mają elektronicznie sterowany gazniczek a w 1,0 normalnie , sprzed faceliftu sadze ze tez tak było;] jesli chodzi o ten facelift , to micry z przed miały grilla i lampy tak jak u mnie;] i kwadratowe zderzaki w srodku rozniły sie kolorystyka oczywiscie (kierownica miala inny kształt:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 nie, 1.2 sprzed liftu nie mialy elektronicznego zaplonu i sondy lambda, owszem w pewnym soptniu byly elektronicznie sterowane... ale bez lambdy,sklad mieszanki byl ustawiony na sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 no to jeszcze czegos sie dowiedzialem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Dzięki za info.Tylko teraz nie wiem czy mam się cieszyć że nie mam tej sondy czy też być zmartwiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 zawsze to jeden element mniej do popsucia sie nie musisz sie martwic ze Ci "komp" zwariuje bo lambda padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mozesz sie hohol cieszyc;] prosty silniczek masz,kilogrm mniej podcisnien;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi