Gość davenam Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Czy ktos sie orientuje czy jest roznica konstrukcyjna (chocby jakas najmniejsza) miedzy wahaczem do Nissana Micry K11 92-97 a K11 98-02 ? Bo te pierwsze sa dostepne na allegro (92-97) a tych drugich nie ma i nie wiem gdzie moge dostac w nowy i w miare tanio potrzebuje prawy wahacz . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie ma. Jedyna mała różnica jest w tych produkowanych po lifcie we wrześniu 2000 roku ale tam też pasują w większości te starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie orientuje się za bardzo ale wiem ze przeguby napewno sa inne. 20 mm wieksza srednica ze wzgledu na wieksze przeciazenia. Wiec ciężko powiedziec jak z wachaczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 20 mm wieksza srednica ze wzgledu na wieksze przeciazenia Jakie większe przeciążenia? Wahacze tak jak już pisałem do września 2000 roku są takie same! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 a tych drugich nie ma i nie wiem gdzie moge dostac w nowy i w miare tanio potrzebuje prawy wahacz . Wahacz dolny prawy oryginalny Japoński YAMATO mam w cenie 145 zł. :one: Jak chcesz mogę go wystawić na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie no na allegro to sa nawet po 80zl nowe wahacze, tyle ze ja potrzebuje tylko tą gume co jest na twoim zdjeciu po lewej bo ona mi sie wyrobila i mi wahacz ma luzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 potrzebuje prawy wahacz ...........dlatego odpisałem :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlo1030 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jesli masz wyrobiona gume na wachaczu to po co caly wachacz chcesz wymieniac? Wystarczy sama tulejke gumowa taniej i szybciej.Tak mi sie zdaje bo tez wymienialem.Dobrze nie pamietam ale guma cos kolo 40zl.Do zrobienia samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jesli masz wyrobiona gume na wachaczu to po co caly wachacz chcesz wymieniac? Wystarczy sama tulejke gumowa taniej i szybciej.Tak mi sie zdaje bo tez wymienialem.Dobrze nie pamietam ale guma cos kolo 40zl Gdzie kupiłeś :?: :?: Najbardziej by mi pasowało przez NETA. W katalogu nie występuje jako część zamienna - jest tylko cały wahacz lub sworzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tedgum.pl masz wszystkie gumki jakie sa zawieszeniu w micrach lub 4cars.pl pod poduszka poduszka wachacza i tuleja wachacza... Poduszki wachacza sa takie same w k10 jak i w k11... tylko zapomnialem czy poduszki wachacza to te z przodu czy tuleje wachacza... ceny w granicach 20 zł sztuka... z wymiana nie ma problemow sam wymienialem i poduszki i tulejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 4cars.pl Właśnie z nimi koresponduję - kazali podać nr nadwozia - zobaczę co będzie dalej. [ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 17:59 ] Mam konto w sklepie. Zaoferowali części - zapłaciłem. Zobaczę co będzie dalej [ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 17:50 ] Przesyłka dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekch Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Będę wymieniał gumę na wahaczu tylną i mam pytanko. Czy po wymianie trzeba ustawić zbieżność. Mogło być tak, że ostatnio miałem już ustawianą na luźnej gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 japolecam zawsze ustawic... szkoda opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi