Gość rychu25 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 dopuszczalne jest ze slychac jest podczas pracy siklnika lancuszek rozrzadu? czy ni epowinno nic slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 było, było nie powinno być słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie przejmuj sie takim szczegolem.U mnie tez slychac i jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadi Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaraz, zaraz - co znaczy nie przejmuj sie. U mnie strasznie glosno stuka w takim samym silniku gorny napinacz lancucha rozrzadu, mimo ze wymienilem go na nowy, a takze mam nowe 2 lancuchy i ten dolny napinacz rowniez. Wsumie jest tak od zmiany oleju z 15/w40 na 10w40 - przypadkowej przez mechanika. Teraz juz mam spowrotem 15w40 i nadal stuka. ?????????????????????????????Nie wiem co z tym juz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zmień wcześniej olej żeby wypłukać pozostałości po starym. U mnie też było słychać i już cały rozrządzik jest wymieniony no i nastała błoga cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadi Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Teoretycznie juz wszystko tam jest wymienione - i nadal stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 mnie też stuka. Niestety będzie wymiana, zapewne samego górnego łańcucha wraz z napinaczem. Pociesze Cie tylko tym, że nie musisz tego robić od razu. To łańcuch troche wytrzyma więc bardzo się nie ma co odrazu wrzucać w koszty. Można poczekać do kolejnej pensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 A podobno w primerkach się nie wymienia rozrządu ja mam już 225 tyś i nic jeszcze nie słychać i niech lepiej tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A podobno w primerkach się nie wymienia rozrządu ja mam już 225 tyś i nic jeszcze nie słychać i niech lepiej tak zostanie Mam ten sam silnik co ty i przejechane już 252 tyś i też jest cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek750 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mam 1,6/102KM Invitation, trochę postukiwał po przejściu na 10W40, przeczyściłem miskę i "smoka" pompy olejowej i jak ręką odjął, błoga cisza :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi