Gość Daguś Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ludziska, przedwczoraj wymienialiśmy z Foxem tarcze i klocki w moim micrusie, niestety zapowietrzyliśmy układ Czy mógłby mi ktoś podać instrukcję jak go odpowietrzyć bo nie umiemy sobie dać z tym rady Autko potrzebuję na jutro więc byłabym bardzo wdzięczna na w miarę szybką odpowiedź Z góry wszystkim za pomoc serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Jeśli chodzi o kolejność to: Prawy tył , lewy przód Lewy tył , prawy przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daguś Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 I jeszcze jedno, świeci mi się kontrolka ręcznego (który nie jest zaciągnięty) i pomimo iż dolałam płynu do max dalej się świeci. Pedał hamulca mi wchodzi prawie w podłogę :/ jak go dłużej powciskam to chodzi ciężko, krótka przerwa i znów do podłogi...Pomóżcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 i to jest to powietrze. i w tym momencie jak pompujesz i opór wzrasta druga osoba musi lekko popścić i zakręcić odpowietrznik (popuszczamy w prawo-gdyż jest z drugiej strony) przy kole i spuścić powietrze i pewną ilością płynu stary (będzie ciemny) i tak postępujemy od najdalszego koła od pompy czli jak wcześniej napisano od prawego tyłu potem lewy tył prawy przód i lewy przód kontrolując poziom płynu w zbiorniczku na odpowietrznik zakładamy przeżroczysty wężyk i konieć do kubka z cieczą żeby było widać jak schodzi powietrze -bąbelki to nie jest trude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 przy kole i spuścić powietrze A jak spusci powietrze z koła?... jak jest płynu na maxa to moze sie pływak zablokowac i tez pokazywac czerwona kontrolke majsterus rewelacyjnie opisał : na odpowietrznik zakładamy przeżroczysty wężyk i konieć do kubka z cieczą żeby było widać jak schodzi powietrze -bąbelki to nie jest trude [ Dodano: Pią 30 Mar, 2007 14:46 ] Acha pływak odblokuje sie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.