Gość Gumis78 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Krathor ... piszesz ze navara swoje wazy a i tak przestawilo o 1,5 ... no widzisz ... ja mialem przygode jako mlody kierowca 2 lata po egzaminie ... jechalem na slasku przez jdno miasteczko ... w sumie ciotka tam mieszka wiec maisto znam od malego jako pieszy ... jako zmotoryzowany wowczas mniej ... no i bylo sobie skrzyzowanie (STOP bylo widac z daleka tudziez wiedzialem ze trzeba sie zatrzymac i skrecic) na ktorym chcialem skrecic w prawo .. jak sie okazalo sie nie da bo to jednokierunkowa a znak wylonil sie z przyulicznego drzewa na 3 sekundy przed skrzyzowaniem ... pomyslalem ze jak pojade prosto ... to na nastepnym skrzyzowaniu spokojnie skrece gdziem chcial i wjade od drugiej strony ... no i .... myslalem o 2 sekundy za dlugo zapominajac o stopie ... ze kamienica stala na rogu gostek zauwazyl mnie w ostatniej chwili w sumie chwile hamowal i przyperdzielil tak ze Audika Cygaro (1400kg) obrocilo o 180 stopni zaczepilem kolem o kraweznik tak ze wentylkim mozna sie bylo golic ... oczywiscie z racji mlodego wieku wszystkie gapie (nawet nie wiem skad sie naglewzieli - sobota 8 rano) na mnie z morda ze gowniarz ... ze jak jezdze ... ze szaleje ... (ja blachy BLS gostek lokalne) ... z jego renowki plyn poszedl prosto do studzienki na srodku skrzyzowania tak ze plamy nie bylo ... gliniarze 5 razy pytali jak sie to stalo nie mogac uwierzyc ze duze ciezkie audi stoi zupelnie gdzie indziej ... w sumie gostek jechal za szybko nie ja bo inaczej by mi sie udalo ... ale STOP STOPem i kolos 250zl dostalem ... 30 dni bez prawa do jazdy ... bylo minelo :-) teraz jestem uwazniejszy na skrzyzowaniach dlugi post a glownie chodzilo mi o to co sie dzieje z autem podczas kolizji ... nie bijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 piszcie,piszcie.Milo sie czyta. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no audik tez w sumie sam na wlasnych kolach wrocil ze slaska ... ale mechanik to klal ile mogl ... 3-warstwy blachy na progu sie pomiely :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 poniżej mały przykład ile może wytrzymac navara: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2740343 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 zobacz opis - "przygotowany do rejestracji " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 znów będzie do kupienia tania nawigacja na allegro ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi