zachu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 czy macie takową w swoich autkach? u mnie jej nie ma, a w zielonej księdze obsługi jest. Zastanawiam się, czy bez tej uszczelki nie dostaje lewego powietrza. czy sama pokrywa filtra dobrze go dociska?? Zobaczcie jak jest u was :?: dzięki z górki pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Chodzi Ci o uszczelke miedzy górna a dolna czescią obudowy powietrza? jesli tak to mam taką jedną na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 nie, ta jest, ale wg książki na sam wkład idzie jeszcze jedna na tą różową pianke , chyba po to żeby dociskać wkład na całym jego obwodzie. gdy jej nie ma to krawędź wkładu od strony przepływki nie jest dociskana :!: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 łee.. u mnie czegoś takiego nie ma - filtr dociska się od góry pokruywą i zakleszcza się w rowkach na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Dwa dni temu wymienialem filtr. załozyłem Filtrona i on ma ta rózową pianke znacznie grubszą niz poprzedni filtr Championa. Na tego Championa załozona była jeszcze metalowa ramka. Filtron ma rózowa pianke grubsza niz ten Champion wraz z ramką wiec juz tej ramki nie przekładałem bo obudowa filtra nie chciała sie domknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oweedom Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mli, tak się składa, że ta cienka uszczelka miedzy górną a dolną cześcią komory filtra w mojej K11 sie zaczyna przerywać i od dłuższego czasu szukam nowej. Może się dogadamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zachu uszczelka filtra powietrza jest z nim zepolona. Ten właśnie wkład od spodu zakończony jest uszczelką, którą kładziesz w stronę wlotu a jak zamykasz pokrywę to ją dociska i powstaje uszczelnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachu Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 dzięki za pomoc zwiększyłem wasz dorobek pomocników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.