Gość maniek 76 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Chcę sprzedać swojego nissana ale mam problem z wyceną.Jest to NISSAN SUNNY 1.6 12v benzyna hatchback.Stan bdb nowe opony przód,nowy akumulator,nowe klocki i szczęki hamulcowe po wymianie płynu w chłodnicy i oleju w skrzyni biegów.Silnik i skrzynia suche w silniku olej mobil1, nie bierze oleju pali na dotyk. Rok produkcji 1990 w kraju od 2005 karta pojazdu.PROSZĘ O POMOC w wycenie.Fotki na www.knb250.fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek 76 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Co do przebiegu jak go kupiłem to miał na liczniku 124.423 Tys.km.Na liczniku i lince przy skrzyni mial plomby ale nie miał ksiażki serwisowej wiec czy tyle napewno ma to niewiem.Cyfry na liczniku są w jednej lini i nie widać zeby ktos tam grzebal.Sam mogę powiedzieć tyle że śmiga dobrze a brak książki może zrobić swoje czyli podejrzenia o cofanie licznika.DZIĘKI za odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d0.2 nassin Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a mam lift czterodrzwiowy z elektryką i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniek 76 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Za te moje cudo gościu mi daje 3 tys ale chyba go wystraszyłem że chcę 3.3tys bo już nie dzwoni ale oglądał i mu się spodobał.Tylko ten przebieg jednak go troche zastanawial .kase miał przy sobie bo to handlarz był mowi ze jak drozej nie sprzeda to rozbierze bo części w cenie.A ja przez przypadek wykasowałem do niego numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.