Gość Wojtasnissan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam!! wie ktos moze kto robi zderzaki na zamowienie do setek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wojtasnissan a byłeś u Adama w Max Tuningu zapytać? Coś by pewnie dorobili do standardowego zderzaczka. Pablo's np.robił w AGT w Poznianiu ale to też na podstawie standardowego zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siara64 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam!!wie ktos moze kto robi zderzaki na zamowienie do setek Przecierz seryjne są takie ładne po co komu inne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnomag Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przecierz seryjne są takie ładne po co komu inne?? Bardzo pomocne to było :fuckyou2: Z tego co sie orientuje WAk-Dar tuning sprzedawali zderzaki przednie do 100nx za 350 zl. fajnie wygladaly nawet sam sie nad nimi zastanawialem. poszukaj na necie cos o nich, jak sam nie znajdziesz daj znac to pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtasnissan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wak dar ma tzlko na przod tez sie nad nim zastanawiam a co do Adama nie zrobi mi takiego [ Dodano: Nie 01 Kwi, 2007 21:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnomag Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 hmmm jest jeszcze szansa taka, bo jest u nas w szczecinie firma ktora robi zderzaki na zamowienie. sam bylem u nich z taka sprawa. jednak jak sie dowiedzialem o cenie ok 700 zl to zrezygnowalem . to juz za drogi interes jak na nasze setki. osobiscie ten od wakdara bardzo mi pasuje i napewno taki bym montowal jakbym mial robic cos u siebie hmmm czy to nie jest przypadkiem przerobiony zderzak od hondy..... del sol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja kupilem do mojego 100nx-a caly komplet. Tzn przód, tył i progi. Wlaśnie od Wak dar tuning. Kupowałem przód na allegro i zapytałem od tył. Okazało sie że ma tez tyła nawet progi specjalnie pod 100nxa(moim zdaniem są wypaśne:D) tak to sie prezentuje w całości http://img133.imageshack.us/my.php?image=100nxprzodui7.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=100nxtylgc9.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=100nxprogig3.jpg pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Raflo ładne fotki z neta ściągnąłeś ale jak masz to na swojej Setce to ją pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 johny_fellow nie napisałem że jest to moja setka!! pokazałem zdjęcia jak wygladają te zderzaki i pogi żeby ktoś mógł je zobaczyć. Moj nx jest cały czas u blacharza bo czekam na resztę części. Potrwa to jeszcze pewnie może z miecha :029: Ale jak już będzie posadany z nowiutkim lakierem to napewno walne fotki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 http://img133.imageshack.us/my.php?image=100nxprzodui7.jpg taki zderzak chcialem do mojej drugiej Seteczki. Mi sie osobiscie b. podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cieszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 te progi joy tuning nowe poszly ostatnio na allegro za 185 zeta... (dosc dobra cena prawda?) ja kupiłem od kolegi kpl dokładka+ progi+ ta mała lotka na klape od 2.0 GTI (lekko podrapane i w dokladce wiercenia i sruby ale ogolnie dobry stan)za 200 zeta... (też dość dobra cena) zobaczymy jak będzie wyglądać jak wyjedzie od fachowca:) Upiększajcie seteczki Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Osobiście nie gustuje w tego typu spoilerach. Nie lubie jak auto jest obwieszone jak choinka a pod maską marne 1.6 które nie ma siły jechać na dużych kołach i z kupą szpachli na aucie. Ja wole typowy german style czyli czysto nisko i szeroko za to z mocnym silnikiem pod maską. I właśnie powolutku do tego dąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Czyli Twoim zdaniem każdy posiadacz samochodu z "marnym 1,6" i niżej nie powinien nic w nim ruszać za wyjątkiem silnika tak? Moim (i chyba nie tylko)zdaniem setka ma niezaciekawy przód a w prezentowanym wyżej wygląda dużo lepiej. Tylko ze sam przód troche za bardzo sie odróżnia od reszty wic żeby to jakoś wyglądało to musi być tezodpowiedni tył. Nie każdy musi się z tym zgadzać ale dla mnie liczy się też wyglad a nie tylko silnik i ilość kucy pod masą , chodz wiadomo że im więcej tym lepiej :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Osobiście nie gustuje w tego typu spoilerach. Nie lubie jak auto jest obwieszone jak choinka a pod maską marne 1.6 które nie ma siły jechać na dużych kołach i z kupą szpachli na aucie. Ja wole typowy german style czyli czysto nisko i szeroko za to z mocnym silnikiem pod maską. I właśnie powolutku do tego dąże.mistrzu sam pisales, ze zderzak ala Del sol jest fajny i ze planowales taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarnomag Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 mistrzu sam pisales, ze zderzak ala Del sol jest fajny i ze planowales taki czy to przypadkiem nie ja napisalem??? :kosci: mi niestety w ostatnim wypadku ucierpial jeden prog (lewy),... wogole go nie mam... ciekaw jestem czy ktos moze mi jakis przerobic aby wygladal tak jak prawy, moze w Extreme tuning w sczecinie na klonowica. pmaietam , ze michal (chyba tak sie nazywal) robil takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 mistrzu sam pisales, ze zderzak ala Del sol jest fajny i ze planowales taki czy to przypadkiem nie ja napisalem??? :kosci: pewnie i Ty tez bo ogolnie kozacko wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Czyli Twoim zdaniem każdy posiadacz samochodu z "marnym 1,6" i niżej nie powinien nic w nim ruszać za wyjątkiem silnika tak? Nie nieuważam tak, poprostu nie gustuje w tego typu przeróbkach gdzie wygląd nie idzie w parze z osiągami. Wole jak auto nie wygląda a jeździ i leczy leszczy w autach chociaż z wyglądu mocnych. mistrzu sam pisales, ze zderzak ala Del sol jest fajny i ze planowales taki Zgodze się z Tobą w 100%,że tak pisałem, ale ludzie i gusta się zmieniają często nie do poznania i tak jest w moim przypadku. Co do auta to dąże inna drogą niż wtedy co miałem jeszcze NX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Stary to tylko zderzaki i progi!!! Moim zdaniem samochód z nimi wygląda o wiele lepiej niż seria ale nie do tego stopnia żeby mylić go z jakimś bolidem... Myśle że z tymi spojlerami samochód nie wygląda jakby miał z 200KM pod maską. Co innego gdyby to był jakiś wypaśny spojler tylni na klapie albo wlot na masce - wtedy by to troche śmiesznie wyglądało do 1.6. Po 2 moim skromnym zdaniem masz trochę dziwny punkt widzenia, bo jak miałeś NXa to zderzak był dobry i chciałeś go mieć a jak już nie masz nyski to to nagle Ci się zderzak nie podoba :zdziw: Najwyrazniej szybko zmieniasz zdanie Mi się podobają samochody i części nie tylko te które posiadam :diabel2: Miałeś NXa i zderzak był spoko , teraz my mamy te nyski i nam się też podoba :diabel: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak nie miałem nyski to też przez długi czas mi się podobał, poprostu zmienił mi się gust i wyraziłem swoje zdanie a tu wszyscy się oburzają. O gustach sie nie dyskutuje i chyba każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Ja nie jade po nikim dlatego,że jemu ten zderzak sie podoba a mi nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Moim (i chyba nie tylko)zdaniem setka ma niezaciekawy przód a w prezentowanym wyżej wygląda dużo lepiej dodam 3gr od siebie przod w setce jest genialny, z kazda chwila podoba mi sie coraz bardziej. doklaka od gti sprawia, ze jest on masywniejszy wiec zadne cudawianki, dziwactwa i plastiki zamiast seryjnego zderzaka nie sa potrzebne moim skromnym zdaniem ktos wyzej napisal zeby upiekszac setki, a ja twierdze, ze kazdy dodatek psuje tylko jego wyglad (pomijam tutaj felgi, chociaz zbyt duze tez szpeca) yhhh ale mnie to nie sluchajcie bo ja jestem odwiecznym wrogiem tuningu optycznego ufff podziekowal i pozdrawia rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 jak słusznie napisał O gustach sie nie dyskutuje i chyba każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Jednym się podoba a innym nie i niech tak zostanie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Przod w 100NX-ie jest uroczy tylko te kierunkowskazy... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Enten Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak 'szpadluję' forum Nissana bo w czerwcu przejmuję nyskę od Gościa. Zaciekawiła mnie ta setka z galerii. http://nissanklub.pl/nasze_auta.php?pid=8&...id=82&p=100 Gdzie można dostać (zapewne import) te zderzaki PFEBA oraz co najważniejsze jaki jest ich koszt bo dla mnie są.... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jara Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 witam Zderzaki były już zamontowane jak sprowadzilem auto. Wydaje mi sie że jest to jakaś wersja fabryczna bo widzialem jeszcze kilka takich.(spojlery maja niemieckie napisy "na specjalne zamówienie- NiSSAN, czy cos takiego) , Kiedys znalazlem gdzies strone DE gdzie był taki komplet zderzaki, progi i dwie lotki na klape za cos ok 1000euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 mi osobiscie setka najbardziej podoba sie z okraglym przodem jak na zdjeciach nizej... to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac... jestem tylko ciekaw czy u nas da sie zlatwic takie zderzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi