Gość Pancin_007 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Nowe progi a do nich dospawane mocowania do nakladek przerobiony zderzaczek od swiatel w dol od brawy zderzak wyszpachlowany i zapodkladowany a tu mamy juz lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 i jak tam efekty?? moze jakies foty z prac koncowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derebere Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 wyszlo calkiem si ale poczekajmy moze z koncowa ocena jak bedzie swiatlo dzienne plus kierunki i blacha. tzn foto z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ttr-maniek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 http://www.ttr-performance.de/shop/advance...;keywords=100NX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkady Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 mi osobiscie setka najbardziej podoba sie z okraglym przodem jak na zdjeciach nizej...Obrazek Obrazek to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie z nim zgadzac... jestem tylko ciekaw czy u nas da sie zlatwic takie zderzaki... ten niebieski cudowny ;] nie zmienie nigdy kolorku mojej setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi