Gość tom_ek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam, W P11 pod obrotomierzem nie wyświetla mi się zegar. Jest podświetlenie na pomarańczowo lecz nic się nie wyświetla. Licznik kilometrów działa OK. Czy to któryś z bezpieczników padł i który? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ja mam podobny, chociaz odwrotny problem , zegar sie wyswietla, jednak w nocy sie nie podswietla, tak samo (chociaz nie wiem czy jest) podswietlenie przycisku od św. awaryjnych i podgrz. szyby i chyba przelacznikow od otwierania szyb wszystkie bezpieczniki dobre, aczkolwiek nie moglem znalezc odpowiadajacyh konkretnie za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maki Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 to ja sie dopisuję z podświetleniem wyświetlacza licznika kilometrów - nie działa, reszta wporządku. Czy to wymaga ingerencji w płytkę wskaźników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 a ja mam p10, wiec inne zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dewiant23 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Pewnie popaliły się żaróweczki od podświetlenia, ja po zakupie zmieniałem dwie od podświetlenia obrotomierza, a ostatnio od podświetlenia przełączników w konsoli środkowej, wytrzymały 2 tygodnie i znów ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primap11malbork Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 U mnie też połowa nie świeci - pewnie ciężko z dostępem do tych żarówek(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Żarówki są dostępne w każdym sklepie motoryzacyjnym, no może nie w każdym ale ja jakoś nie miałem problemu ze znalezieniem. Co do braku wyświetlania się wartości na liczniku to już całkiem inna sprawa, może być problem z jakimś bezpiecznikiem, samym licznikiem, lub luty na płytce licznika są popękane. Trzeba sprawdzać po kolei od wersji najtańszej do najdroższej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62363-podswietlenie-zegarow-w-p11/ spis co i jak + alledrogo i zrobisz wszystko tylko trzeba trochę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość primap11malbork Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie to miałem na myśli mówiąc "kłopoty z dostępem" (teraz najtrudniejszy to jest dostęp do tych zadrukowanych papierków o nieładnym zapachu;) - mnie dołuje fakt pt. "co trzeba rozebrać, żeby się tam dostać...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mam podobny problem,otóz swieci mi sie podswietlenie zegarka na pomaranczowo ale nic sie niewyswietla.Czy moze mi ktos wytlumaczyc co jest nietak.Moje auto to WP11 98rok 2.0 16v 96kw motor.Odkad go kupilem dziala wlasnie tylko podswietlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi