Gość symek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam Dałem się skusić niską ceną i nabyłem przewody zapłonowe firmy JANMOR. Kabelki kupiłem na stronie producenta, wysyłkę dostałem gratis wiec cały koszt wyniósł mnie 99zł. Paczka przyszła, zadowolony pognałem wymieniać przewody. Na pierwszy rzut oka wyglądają fajnie, ale po zamontowaniu okazało się, że przewody mają takie przebicia, że lepiej ich nie dotykać… Wysłałem maila do JANMORA, że chce je zareklamować. Otrzymałem odpowiedź, aby im wysłać przewodziki (dobrze, że zostawiłem sobie stare bo inaczej autko by stało tydzień :/) Zobaczymy jak będzie z nowymi, które mi wyślą, ale już mi się to nie podoba… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 To trochę dziwne. Ja od ponad roku jeżdżę na niebieskich janmorach i nie mam żadnych problemów. Cobcio też nie wyrażał się o nich źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Muszę przyznać, że i ja nie miałem z nimi jakichkolwiek problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wychodzi na to, że mam pecha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 u mnie przy zdejmowaniu kabli przy wymianie swiec urwal sie przewod z jednej fajki a potem fajka sie polamala i kawalki posypaly sie wokol gniazda swiecy teraz sie smieje ale mialem problem z wydostaniem tego szajsu. w sobote wjechaly org NGK z Australii :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mialem problemy z JANMORami, szybko je oddalem, nowe przebijaly gorzej niz 8 letnie seryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 mówicie o janmorach mi przewody boscha zaczęły przebijać po kilku tysiącach km, w nocy jak otworzyło się maskę to niezła była dyskoteka :kosci: oddałem je do reklamacji i dupki odesłali mi je z powrotem twierdząc, ze w przewody są ok a wina leży po stronie cewki, squrwiele jeb@%$ :fuckyou2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 To samo jest z przeowdami JC, po 6tkm i ok.3 miesiącach wylądowały na śmietniku. Teraz bujam się na NIPPARTS'ach i jest OK ale tak czy siak zmienię je na NGK albo BERU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Słyszałem o firmie SENTECH wiele pozytywnych opinii , szczególnie polecane do gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam porządne orginały i święty spokój Ja osobiście też jeszcze śmigam na oryginałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Gdybym miał wymieniać to na NGK, powiem szczerze że gdy jęździłem kilka lat temu takim autem jak Espero to wiązki wymieniałem średnio 3 razy do roku , gdy założyłem NGK problem zniknął. Kosztowały wtedy krocie.... jakieś 200zl, ale się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam sentechi od 3 miesięcy, zrobiłem ponad 5 tyś km i nie narzekam, autko pali odrazu i nic sie nie dzieje.jestem zadowolony z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Co ile km powinno się wymieniać pz? Ostatnio wymieniłem u siebie wsyzstkie świece na oryginalne NGK bo 2 już się przepalały i były mokre. Czy polecacie w związku z tym od razu wymianę kabli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MiMio Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jakieś 3 miesiące temu założyłem do Micry nowe świece NGK i przewody JANMOR (niebieskie) i póki co jest OK. Wybrałem je z oferty sklepu, bo..... były jako jedne z tańszych i były silikonowe (niby lepsze ) A co wy polecacie, jakie marki?? P.S. Rok temu zmieniałem w Mondeo przewody fabryczne Motorcraft na zamiennik AD, sprawowały się dobrze, ale jakość AD w stosunku do Motorcraftu - duża. AD - cieńsze, mniej elastyczne i ogolnie jakieś gów...e. Ale działały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wszysko zależy od tego czy jeżdzi się na LPG czy benzynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 sam przewod janmora jest ok bo jest sprowadzany, ale zlozenie jest do d*py, mi pare razy wyszedl przewod a spinka zostala na swiecy w koncu sie wkurw... i zalozylem spowrotem te co byly jakies japonskie nei pamietam nazwy i nie ma zadnej roznicy, a janmory woze w bagazniku na zapas pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adi1979 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Miałem to samo z niebieskimi janmorami, zalożylem i nie pojeździłem za długo bo mi przewody wywalało. Naszczęście w sklepie przyjeli mi je z powrotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Z janmorami to troche głupia sprawa, bo powiem wam, że ta firma ma niezłe doświadczenie w produkcji zapłonówek. Kiedyś po założeniu LPG jak zaczołem mieć problemy próbowałem kilku (miałem dostęp za friko do różnych) Próbowałem kilku marek, w tym Janmorów - Nie mam o nich złego zdania, ale nie zdały u mnie egzaminu. Dopiero znajomy, znajomego polecił mi gośćia który robi kable! Za przewody zapłaciłem 80zł. Dałem stare na wzór - odebrałem nowe - problem z przerywaniem zniknoł, zrobiłem już na nich 40tyś. Widać polak potrafi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Słyszałem o firmie SENTECH wiele pozytywnych opinii , szczególnie polecane do gazu.to prawda jezdza u nas w almerze i sa oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi