Gość Sound_Craft Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam! dzisaj zaliczylem bardzo fajna dupke:D mianowicie VW transportera T4 jechalismy jakies 4 - 5km/h wiec nienajgorzej nagle zahamowal pan z VW a ja juz niestety na nim!! moj zderzaczek sie wgial dosyc do srodka lampy cale kierunki cale maska leciutko odeszla do tylu i jak sie otwiera to ociera lekko o gril ale to chyba nieproblem a VW odpadly dwa te narozne zderzaczki. u mnie chlodnica tez nietknieta nawet da sie jechac. ale teraz niewiem czy da rade zderzak naprpstowac czy moze kupic jakis uzywany?? jak tak to gdzie?? mieszkam w olawie kolo wrocka moze wie ktos cos?jakies rady, porady??jakies pocieszenie?? dzieki i pozdrawiam i niezycze nikomu zaliczenia takiej dupci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 okej a jaką masz micrę?? moze w podpisie napisz bedie latwiej doradzac tez ;] zapewne k-10 bo piszesz ze maska sie obciera o grill ale model po lifcie czy przed?;] hmm co do zderzaka , niewiem jak to wygląda ale prawdopodobnie zgieło sie wzpocnienie pod nim odkrec zderzaczek i zobacz jak to wyglada , mozesz fotki jeszcze tu wstawic;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o zderzak to szukaj na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 w autach typu całe lub na części sprobuj targowac sie:P;] ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mam czarny nie lakierowany zderzak od micry k10 po lifcie na handel jak cos to pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sound_Craft Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 wiec ja mam k-10 z 1989 wiec zapewne po lifcie. szkoda mi tego autka niby nic powaznego ale jednak.odechcialo mi sie doslownie jezdzic!! ale chyba nie na dlugo:D zastanawiam sie czy da sie napreostowac taki zderzak "wieksza suszarka" ?? bo fest zle zx nim niejest. pozdrawiam a na allegro widzialem zderzaczek przod za 45 zl lakierowany ale akurat pod kolor mojego nadwozia ale zastanawiam sie jak by to wygladalo bo z z tylu mam czarny nielakierowany. jak myslicie?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 mozesz pomalowac tylny potem pod kolor autka , a jakbys kupowal z allegro to powiedz ze razem z wzmocnieniem;] , pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To i tak nie miaęłś tak żle wczoraj chciał mnie z drogi zepchnąć autobus!!!! ALe sieNIe dałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MiMio Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 to ja znam lepszą historię Aktualna Micra - własność Żonki Któregoś pięknego, słonecznego, lipcowego dnia, roku ubiegłego, narzeczona wjeżdzała na moje podwórko za szybko ...... skręciła w lewo...... no i noga na hamulec żeby zaraz cofnąc i nawrócić. Ale.... pod kołami pojawila się trawa, koła straciły przyczepność i ............. uderzyła w ścianę Micrą..... :diabel: I wszystko rozegrało się na moich oczach. Dostałem horego śmiechu jak zgasiła samochód :diabel: , a ona szoku - jak to się stało?? Micra: stracila lewa lampe, lewy błotnik (przód pogięty i porysowany), zderzak połamany i pogięty (bo przy okazji trafiła na wystającą śróbę ze ściany), lewy róg maski pogięty, delikatnie pogięte wzmocnienie za zderzakiem. Rama, zawieszenie i cała reszta - bez uszczerbków. Shock !! Nigdy wcześniej nie widziałem czegoś takiego i nie słyszałem o czymś takim Na pamiątkę mam do tej pory w garażu błotnik i lampę (pozostałości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sound_Craft Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ja juz sobie poradzilem z micrusem. Zderzak elegancko naprostowalem dzieki "opalarce" byl jak plastelinka belke naprostowalem to i tamto i jest naprawde ok! znajomi mowia ze nic niewidac noooo a ta historia z micra żonki to rzeczywiscie niezla!! niby nic takiego a jednak uszkodzen wiele. teraz tez z tej swoeje kolizji sie smieje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi