Gość rubi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Gdy maksymalnie skręcę koła w prawo, a później zacznę odbijać, słyszę głuche uderzenie, jakby zwolnienie sprężyny, albo uderzenie o gumę. Jedno uderzenie i później już nic. Co to może być i jak to naprawić?? pozdrawiam i dziękuje za pomoc Rubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Można przypuszczać że to coś z przegubem.Też tak mam. Kupiłem Kagera i od początku tak było.Ale jeżdżę aż się rozleci.Następny kupię lepszej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja obstawiałbym drążek bo mam podobny objaw....w piątek jade do serwisu,jak mi to potwierdzą co ci napisałem to dam ci znać....ja obsatwiam na drążek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rubi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 dodam jeszcze, że jak skręce na max, a później nie usłyszę tego odbicia, to strasznie mi siąga kierwownice w prawo czy to może być górne mocowanie McPersona ponoć nazywane także poduszką pod McPersonem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Podepne sie pod temat Czasem jadac na luku w prawo na granicy przyczepnosci opon (czyli dosyc szybko bo mam dobre kapcie) cos mi strzeli w prawym kole, dokladnie tak jak opisuje Rubi, cos powaznego mi sie sypie? :zly: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Czasem jadac na luku w prawo na granicy przyczepnosci opon (czyli dosyc szybko bo mam dobre kapcie) cos mi strzeli w prawym kole, dokladnie tak jak opisuje Rubi, cos powaznego mi sie sypie? :zly: Może to być luz na którejś z śrub mocujących górny wahacz, równie dobrze może to być jakiś luz z dolnego wahacza. Trzeba sprawdzić organoleptycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 to bedzie raczej przegub do wymiany w sunny tez tak mam i w primerce mialem ale zrobilem:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.