Gość sunny001 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Poszukuje mape Polski do nawigacji do Primery P12 . Czy ktos miałby możliwość udostępnić lub załatwić coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Życzę szczęścia w poszukiwaniach , ale nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 poczytaj tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ght=mapa+polski moze sie przyda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dzieki za skierowanie na powyzszy link Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ciesze sie, ze moglem Ci pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość francomichal Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Czy ktoś wie jeszcze coś o mapie do P12? Bo post pod linkiem jest usunięty???Będę wdzięczny. gg 7817106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xthor Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Zobacz tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawand Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam szanownych użytkowników Nissanów, podane linki niestety nie działają. Czy ktoś mógłby podać link do mapy Polski dla P12? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack_hack Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak znajde dam namiary wam na mape pl.osobiscie korzystam z tomtom i robie sobie aktualizacje co pol roku ale chce zobaczyc jak to dziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzejek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 też chciałbym sie dowiedzieć jak zaktualizować Mapę w P12, ktos coś wię, będę wdzięczny. W Nissanie w Gdyni (Dealer) powiedziano mi że nie ma takiej opcji. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nie jesteś pierwszym i ostatnim optymistą, jeżeli chodzi o nawigację w p12. Sprawa ma się tak: japońcy nie przewidywali navi na Polskę i w związku z tym nie ma i nie będzie, po za tym myśl techniczna była z 2002 roku, teraz jest 2011 , technika poszła naprzód i zostało korzystanie z nowocześniejszych nawigacji Jak się ktoś z hobbystów informatyków chce pobawić to podaję kod z płyty ma X6.0 , a pisze na niej tak: Map Version Code EOE190R 25920 AV602 DVM-X6030(Eu) . Może komuś się uda. Producentem map jest firma NAVTEQ . Wrzucając w GOOGLE hasło navteq X.6.0 wchodzimy w meni firmy i wybierając model primera nic tam nie widzimy. Wybierając inny model nissana są aktualizacje mapy w kodzie x6.0 ale bez Polski w x.7.0 Polska jest ale nasz czytnik dvd rom tego nie czyta Bawiłem się tą nawigacją bez mapy GPS działa prawidłowo, można włączyć zapis śladu przebytej drogi , którą gps wykreśli ale bez mapy i pożytku z tego nie ma bo gps nie ma mapy do podstawienia i chyba na tym nasza zabawa się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukipl Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam... Dzisiaj szukałem map do innego auta i przypadkowo sprawdzilem dla nissana primery i oto wynik: http://www.navigatio...igationMenu=YES może coś się zmieniło (albo pomyłka), faktem jest to że na innej stronie jest tak jak bylo do tej pory: http://www.navigatio...igationMenu=YES Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez lukipl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 faktycznie może coś się ruszyło w dobrym kierunku mam taką nadzieję pozdrawiam i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyru1971 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 znalazłem coś takiego na p12 ale niestety jest płatne link poniżej: http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=XbEKCghBQn0AAAE2CL8wxKCL&ShowAllProducts=YES&PersistNavigationMenu=YES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 no ale z tego co widzę to wersja x7 a u mnie z tego co wiem jest xanavi x6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukipl Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Kilka dni temu pojawiły się w sieci nowe mapy do x6 2012-2013 ale bez Polski http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=392067#392067 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 http://www.navigation.com/Primera-2004/Connect-Premium--Navigation-Birdview-X6--Europe-2012/nissan-eu/product/T1000-18803/en_GB/EUR/;pgid=ofFK0XGAqENSR04Jx46ht7uF0000-k3702Rm;sid=CP2l1hsgKPun1ko1bVbn3hEqX1MvaPkRgdqiR-rD Ja znalazłem tutaj (x6) jednak bez Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No to klapa pewnie juz nie dadza na Polsckę. zostaje tylko przylepa do szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeslaw4 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 A może pomyślisz o kupnie czegoś takiego ? http://techlogic.pl/nawigacja-multimedialna-nissan-navara-78221-bluetooth-p-7527.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 za takie pieniadze to mozna miec super tablet z navi jaka sie chce wiec mysle ze to nieoplacalna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czyżunio Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Witam, ostatnio znalazłem na chomiku mapę x6, która podobno obejmuje również Polskę. Szczerze nie ogarniam jak powinienem to nagrać na płytę, żeby śmigało. Jakby ktoś rzucił linkiem z instrukcją wypalenia, chętnie podzieliłbym się obrazem płyty jeśli faktycznie zawierałaby Polskę. Już pobrane (nazwa płyty: Nissan_X6_2012-2013.mdf), rano sprawdzę czy jest to jakiś przełom czy tylko dałem się zrobić w c===8 Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2013 przez Czyżunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ?? bo tu kolejka się zbiera i umieramy z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No ciekawe czy cos sie dalo zrobi bo coś ucichło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kontra Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Poszukuje mape Polski do nawigacji do Primery P12 . Czy ktos miałby możliwość udostępnić lub załatwić coś takiego ? Posiadam płytę update 2012/13 z europą wschodnią kontakt Paweł 789061341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcziflo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Posiadam płytę update 2012/13 z europą wschodnią kontakt Paweł 789061341 Ale chodzi to pod xanavi x6.0 w naszych primerach? I jest tam mapa Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi