wostok Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mam działająca nawigacje do P12. Mapa Polski jest , wskazuje ulice jak i prowadzi ale mówi po angielsku. Najgorsze to to , że odległość mówi w jardach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @WOSTOK jeżeli masz działającą nawigacje z mapą polski, to udostępnij A jeżeli masz również bez to możesz też zarzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bumi121 Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 W dniu 13.05.2014 o 09:09, wostok napisał: Mam działająca nawigacje do P12. Mapa Polski jest , wskazuje ulice jak i prowadzi ale mówi po angielsku. Najgorsze to to , że odległość mówi w jardach. Witam serdecznie, posiadam nissana primera 12, jestem laikiem w tych kwestiach, chciałbym posiadać płytę z navi ponieważ niemoge nic ustawić na monitorze, a słyszałam żeby ustawić cokolwiek potrzebna płyta, setinng nie reaguje, niewim jak ustawić pulpit tzn rozjaśnić, zegar spalanie itp czy byłbyś miły i pomógł mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys11 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Poszukuje aktualnej mapy do Qashqaia 2009 rok nawigacja na DVD mam plytke z 2013 r jezeli ktos ma nowsza to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Szanowni przedmówcy. Nie każdy ma rozeznanie jakie macie tam u siebie oznaczenia na płycie/karcie, więc gdybyście tak raczyli dać trochę z siebie i podali trochę szczegółów, jak model i rocznik auta, co tam macie na pokładzie (jaka navi, oznaczenie aktualnie posiadanej płytki/karty), pewnie znalazł by się ktoś, kto byłby w stanie wam pomóc. Prosty przykład - w QQ z 2009r można spotkać 2 rodzaje navi Navi w QQ 2009 , a wróżki na forum nie mamy. Do NC1 są dostępne najnowsze mapy, natomiast do Connect Premium 2 (X7), ostatnia aktualizacja pochodzi z 2013r. Proponuję rozpoczynać poszukiwania od samodzielnego ustalenia, na co możecie liczyć, klikając na podanej stronie w MENU , następnie wybrać swoje auto, wskazać rocznik ... To chyba niezbyt trudne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi