nissuser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja oczywiście polecam MTU bo jestes posrednikiem, badz bardziej obiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 WitamA gdzie najbezpieczniej i względnie niedrogo ubezpieczyć Almerę (OC+AC+NW) ad.1996 ? Nie śmieć w temacie, tytuł wskazuje na ubezpiecznie Almery 2,2 DI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 bo jestes posrednikiem, badz bardziej obiektywny i klientem.... akurat to czy jestem pośrednikiem czy nie nie ma wpływu na moje odszkodowania. Ja sprzedaję te ubezpieczenia ale nie jestem pracownikiem MTU.. w swojej ofercie mam też inne firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdS Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cześć, Ja wykupiłem polisę w AXA, wpisując lub powołując się na nr polisy BC2433777/00 przysługuje zniżka 80zł Też korzystałem z nr polisy i mam wrażenie, że kalkulator był dla mnie jeszcze bardziej łaskawy. Poprzednio miałem Benefie przez mBank, ale podnieśli mi stawkę o ponad 50%, a nie zgłaszałem żadnej szkody, nie korzystałem z assistance itd., to to im podziękowałem. P.S. W AXA teraz przenoszą zniżki OC na AC. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybpiotr Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja mam w "liberty direct" samo OC 358 zł za cały rok. Można sobie samemu wyliczyć składkę na ich stronie i porównać z innymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi