nike_bytom Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mam problem z wycieraczkami czasowymi w mojej primerce, tzn. ta gałeczka ktora sie kreci zeby ustawic cykl wycieraczek nie dzial poprawnie.Wycieraczki w kazdej innej pozycji ciągłej pracy (kazda szybkosc) działają ok.Kiedy używam czasowych czyli krece ta gałka wycieraczki zadziałaja tylko raz potem juz moge czekac do smierci i nic ponowne pokrecenie gałką jeden cykl (obojetnie w ktorej pozycji jest przekrecona gałeczka jeden cykl i tyle).wkurzajace kiedy nie pada za mocno ... Sprawdzalem bezpieczniki i sa ok Jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Moja stara dokladkana tym foto u dolu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike_bytom Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 :< ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 moze jest to związane z czujnikiem deszczu (tylko daje propo bo pojecia nie mam poki co) a swoją drogą to sofaboss by objasnil co autor mnial na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a chodzilo mi o dokladke zderzaka na foto w czerwonej primce;) a co wycieraczek to sie pewno s... i trza bedzie wymienic jakis pierdzielnik (to tylko autko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike_bytom Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 dzieki za info mysle ze problem rozwiazalem.Sesnor znajduje sie przy lusterku wstecznym samochodu.Zdjołem pokrywe plastikowa i sensor nie byl na swoim miejscu poprostu wydaje mi sie odpadl (dwa metalowe zatrzaski).Wypiołem go wyczyscilem , poskładałem i raczej działa. Cykle działaja Dzieki 'jawert' Jeszcze pytanko na temat kamerki Moge sobie zmienic na kolorowa kamerke?W nowszych takowa byla jak dobrze wiem?Chodzi mi o kamere cofania oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 W nowszych takowa byla jak dobrze wiem?(kolorowa kamerka - dop jawert nawet taka jest - wiem bo mam wydaje mi się że nie powinno byc problemu - monitor jest raczej jeśli nie taki sam to podobny - ale może ktoś z elektroniką nissana mający więcej wspólnego potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike_bytom Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 od ktorego roku w primerkach byly te kolorowe kamerki,gadałem z gosciem na allegro ma pare primerek na rozbiórke, tylko gosc nie jest pewny czy jest ona w kolorze. Chce 120 zl czy cena jest ok jak myslicie? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ufoq Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kolorki są montowane od mniej-więcej połowy 2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunny001 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 apropo kamerek i wyswietlaczow LCD . Czy ktos z forumowiczow orientuje sie czy majac DVD -Rom nawigacje w Primerce P12 rocznik 2002 mozna w jakikolwiek sposob przysotosowac ten sprzet do ogladania filmow DVD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi