Gość maki1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam To moj pierwszy post na tym forum i takie mam pytanie: 1.Chciałem założyć poduszkę kierowcy ale nie wiem jak odkręcić starą, nie mogę znaleść śrubek 2. Może ma ktoś fotkę jak powinna być przykręcona poduszka pasażera ? Autko to Primiera 2003r. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ojojoj, to się porywasz na niebezpieczną zabawę. Ja bym z poduszką na twoim miejscu nie eksperymentował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maki1000 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nic w tym niebezpiecznego nie raz wyciągałem poduszki z innych aut na podłączonym aku i nic się nie dzieje. Nie wiem po prostu jak to cholerstwo w nissanie jest przymocowane do kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 podłączonym aku i nic się nie dzieje do czasu.To prawda, że nic w tym niebezpiecznego, ale akumulator to bym jednak odłączył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a czemu chcesz stara wymienic poszewka ci sie nie podoba? bo jak ci wystrzeliła to bys widział co gdzie jest a na pewno ze swojego samochodu wyciagasz te poduszki? Maki dziękuję za wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkom Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Witam Poduszkę w P12 jest łatwo zdjąć - czas ok 15 sek jak wiesz co zrobić - najpierw odłączasz aku żeby nie złapało błędu - wg serwisówki trzeba poczekać kilka minut aby napięcia zeszły z elementów (kondensatorów) - potem zdejmujesz tą klapkę z dołu kierownicy - naciskasz na dole lekko poduszkę i wciskasz pąskim śrubokrętem taki drut który widać pod klapką - wciskasz go w dwóch miejscach (jest to sprężyna która mocuje poduszkę do reszty kierownicy - poduszka momentalnie wychodzi z mocowania - trzeba przy tym mieć trochę wprawy ale jest to łatwe do zrobienia - montaż jest banalny - wciskasz poduszkę w zatrzaski i jest zamontowana - montaż ok. 2 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maki1000 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Dzieki wielkie Wyciągam i wkładam w nie swoim samochodzie. Poduszki były wystrzelone i są założone jakieś. Klient przywiózł 2 nowe do założenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.