Gość cylo Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Czy ktoś widział aby primerka w sedanie miała wycieraczkę z tyłu, bo moja np ma http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...065ccc41ad.html Przekopałem net i do tej pory wszyskie, które oglądałem były bez. Ciekawe czy ktoś ma jeszcze jakąś nietypową. Słyszałem, że są nawet takie z napędem 4x4. Sie-ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jar Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 I o to chodzi i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Widziałem kiedyś coś takiego (sedan z wycieraczką). Na allegro na części szła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Są, są u mnie pod blokiem parkuje czasem P11 w sedanie wersja SE z 99 roku i ma wycieraczkę z tyłu... Inne też widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 hehe a ja pierwszy raz widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Heh ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 za***ista sprawa wycieraczka w sedanie tylko w p11 ten sedan to taki prawie liftback, szyba jest mocno pochylona tylko ze nie podnosi sie z klapa jak w liftbacku nie wyobrazam sobie jakby wygladal sunny sedan z wycieraczka hehhee to by dopiero bylo..... hehe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cylo ma w pionowej pozycji wycieraczkę a w P11 widziałem jak leża i nie są aż tak widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ja tez mam taka jak Cylo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Normalnie pierwszy raz widzę :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 W Irlandii wszystkie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ta konkretnie pochodzi z Francji. Kupiona 3 lata temu. U nas raczej chyba jest to bardzo nietypowe (właściwie to niewidziałem jeszcze u nikogo czegoś takiego). Muszę przyznać, że wynalazak szalenie praktyczny. Zaraz podkleję fotkę jak ciekawie jest schowany silniczek napędzający wraz z całym mechanizmem. Sie-ma. [ Dodano: Sob 21 Kwi, 2007 18:28 ] tak to wygląda http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/caeca620ea47984b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam A po co tam wycieraczka w sedanie? U mnie gdy cały samochód jest brudny to szyba z tyłu jest czysta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 WitamA po co tam wycieraczka w sedanie? U mnie gdy cały samochód jest brudny to szyba z tyłu jest czysta. Pozdrawiam np. jak pada deszcz a stoisz w korku, czy zima ja uwielbiam jak auto ma ta wycieraczke niby szczegol, ale jest wg mnie szalenie praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 w sunnym by to nie przeszlo klapa jak sie otwiera jest blisko szyby w primerze p11 widze rozwiazanie otwierania klapy (zawiasy) calekim inne ale szalenie praktyczne zima przy opadach sniegu i i jak deszcz napada, nie wspominjac o parkingu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ale jaja :659: spryskiwacz jest na dole :651: Nie masz problemu z polewaniem szyby? Pęd powietrza nie porywa strugi? To prawie jak z sikaniem pod wiatr :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 u mnie w robocie byly peugeoty 406 sedan z takowa wycieraczka na tylnej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A teraz minusy tego wynalazka: 1. Jak kiedyś włożyłem wózek dla dzieciaka do bagażnika to potem nie mogłem go wyjąć - tak blacha osłona trochę wystaje i zmniejsza prześwit otworu w bagażniku (ale i tak fabrycznie nic dużego nie można tam wsadzic). 2. Jak jadę więcej jak 130 to sik zamiast na szybę to idzie prawie w pionie 3. Pozatym ciekawe gdzie kupić taką szybę jak coś się rozbije Sie-ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A teraz minusy tego wynalazka: 1. Jak kiedyś włożyłem wózek dla dzieciaka do bagażnika to potem nie mogłem go wyjąć - tak blacha osłona trochę wystaje i zmniejsza prześwit otworu w bagażniku (ale i tak fabrycznie nic dużego nie można tam wsadzic). 2. Jak jadę więcej jak 130 to sik zamiast na szybę to idzie prawie w pionie 3. Pozatym ciekawe gdzie kupić taką szybę jak coś się rozbije Sie-ma powyzej chlopie powyzej 130 to u nas zadko auta jezdza na trasie, jak tak grzejesz i to w zime gdy pada snieg bo w tedy najczesciej sie uzywa wycieraczki tylnej to jestes samobujca , nie boisz sie o dzieci ,zrobisz komus krzywde ZABRAC PRAWKO!!! A szyba brudzi sie jak w kazdej innej primerze sedan bez wycieraczki tyle ze tu jak zwolnisz mozesz oplukac szybe a w innej bez wycieraczki musisz sie zatrzymac na stacji i umyc wiec nie widze minusu tulko zdecydowany PLUS. co do szyby koszt 1754zł dostepna na zamowienie w cigu tygodnia zawsze mozesz kupic tez zwykla a nawiercenie otworu kosztuje 80zł, albo nie nawiercac wsadzic zwykla a zdjac wycieraczke :one: i tez git , wymina w tedy kosztuje tyle co w zwyklej a masz satysfakcje ze miales wycieraczke W nowym aucie pierwsze skrzypce gra cena i pewnie nie wzia bym takiego dodatku ale w uzywanym jak by byla to bym byl zadowolony. A ze wuzek nie wchodzi trudno bylo sprawdzic przed zakupem auta lub wozka .Twoja nieuwaga. pozatym jak moze wyejsc i nie chceiec wyjsc pod tym samym katem[fizycznie nieomozliwe] chyba ze od pobytu w bagarzniku rosnie :sylwester: A I MROZU mial jeszcze tez w jakims sedanie wycieraczke z tylu ie pamietam co to bylo ale bordowe bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A ze wuzek nie wchodzi trudno bylo sprawdzic przed zakupem auta lub wozka .Twoja nieuwaga.pozatym jak moze wyejsc i nie chceiec wyjsc pod tym samym katem[fizycznie nieomozliwe] chyba ze od pobytu w bagarzniku rosnie :sylwester: Wózka raczej się nie wsadza aby postał sobie w bagażniku razem z autem na parkingu. Nie przyszło Ci to do głowy, że jak auto jest w ruchu to zawartość bagażnika ma prawo się przemieścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ja mam szelki siatki irozsówane przegrody wiec mi nie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 cylo, Pytanie z innej beczki: czy zmieniarka była tam od nowości, czy przenosiłeś ją? a co do tej wycieraczki, to lepiej by wyglądała gdyby leżała. Osobiście nie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 rav1975, Zmieniarkę montowałem sam. Zmieniarka jest z allegro, a kabel z serwisu. Jeżeli interesuje cię jak to podłączyć (sprawdz może był już opis) to zapodam jak to zrobić krok po kroku. Sie-ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 rav1975,Zmieniarkę montowałem sam. Zmieniarka jest z allegro, a kabel z serwisu. Jeżeli interesuje cię jak to podłączyć (sprawdz może był już opis) to zapodam jak to zrobić krok po kroku. Mam podłączoną fabrycznie, tylko że w innym miejscu i mi trochę wadzi (z lewej strony bagażnika, stoi pionowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 rav1975,Zmieniarkę montowałem sam. Zmieniarka jest z allegro, a kabel z serwisu. Jeżeli interesuje cię jak to podłączyć (sprawdz może był już opis) to zapodam jak to zrobić krok po kroku. Mam podłączoną fabrycznie, tylko że w innym miejscu i mi trochę wadzi (z lewej strony bagażnika, stoi pionowo) A jakie masz nadwozie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi