DiLGT Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A da sie wogole wsadzic sr20det? tzn czy nie napotka sie duzych problemow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) A da sie wogole wsadzic sr20det? tzn czy nie napotka sie duzych problemow? Nawet z RB26DETT nie ma problemów - http://picasaweb.google.com/BCRLimited/GreenMachine# ale buda jest RHD - czyli przekładnia kierownicza nie przeszkadza ... Autko przeszło następną metamorfozę - doszedł znaczek na maskę z Japonii wraz z dywanikami, zmiana kół na 16'' Brock B1 7.5' et30 przód + dystans 25mm i 9' et15 na tył. Edytowane 13 Marca 2011 przez Fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Gratulacje! Prezentuje się bardzo ładnie. Skąd zdobyłeś białe kierunki w przedni zderzak? Mógłbyś podać ich wymiary? Powinny chyba pasować również do mojego Bluebirda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Kierunki są z Nissana Pathfinder z wersji USA Mają te same klosze Coś takiego http://cgi.ebay.com/ebaymotors/88-97-NISSAN-HARDBODY-PATHFINDER-BUMPER-LIGHTS-90-94-95-/300466963417?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ANissan|Model%3APathfinder&hash=item45f53a03d9 Mi się udało kupić same klosze za ok 30zł razem z przesyłką z Tajlandii Jeszcze porcja starych fotek z jesieni 2010: Aktualnie już zainstalowane nowe lusterka: A dziś wleciał grill i obrysówki na błotnikach: Dawno nie aktualizowałem W kwietniu na tył wleciały nowe regulowane amortyzatory Nismo: Tutaj garstka gratów które przyjdą prawdopodobnie (może szybciej) na jesień: Zmiana felg na tyle - 17x10'' et20 A na przód coś się dosztukuje Przyjdą też sprężynki oraz przednie amortyzatory, ale to wszystko dopiero na jesień Jeszcze aktualne fotki na stan dzisiejszy. Najprawdopodobniej wszystkie "nowe" zmiany będą na nowy sezon, bo zanim wszystko po przypływa to będzie wrzesień albo październik, a składać na szybko nie będzie mi się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buhhu Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Oldtimery tego typu mają swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Trochę aktualnych zdjęć z tego roku - Edytowane 15 Września 2012 przez Fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Super zdjcia ;> Ja ciągle trzymam kciuki i życzę wytrwałości Nissan jest za***isty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi