Gość met Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Witam.. mam pewien problem, otoz podczas rytunowej wymiany zarowki przy probie odczepienia kostki zasilania - zostalo mi w rekach to: zaczepy z nieznanej mi przyczyny (nie uzylem praktycznie sily) polamaly sie.. bylem na stacji, niedaleko domu, wiec postanowilem mimo-wszystko wlozyc zarowke i zalozyc jedynie nakrecana czarna zaslepke (zrobilem tak wczesniej w innym samochodzie i nic sie nie dzialo). Po powrocie do domu (5 min), otworzylem maske, aby zobaczyc czy da sie to jakos naprawic i moim oczom ukazal sie dym.. jak sie pozniej okazalo, zarowka zrobila sliczna niespodzianke: PYTANIE BRZMI: czy musze wymieniac cala lampe czy da sie jakos wymienic sam zdeformowany element, czyli "tyl"/"klosz" lapmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 PYTANIE BRZMI: czy musze wymieniac cala lampe czy da sie jakos wymienic sam zdeformowany element, czyli "tyl"/"klosz" lapmy? Witaj Lampa do wymiany, a może nawet obie Koniecznie przeczytaj całość tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=27500, a wszystko powinno być "jasne". Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość met Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Dzieki wielkie! jutro dzwonie do ASO, podaje numer VIN i modle sie, zeby moja almerka byla nosicielka wadliwych lamp pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Dzieki wielkie! jutro dzwonie do ASO, podaje numer VIN i modle sie, zeby moja almerka byla nosicielka wadliwych lamp Życzę powodzenia oczywiście, a do ASO zadzwoń może pojutrze, bo jutro niedziela i może, a nawet na pewno będzie nieczynne. Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość met Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ha! reflektory wymienione, trwalo to moze godzine, bez ksiazeczki gwarancyjnej, bez pytan, bez niczego zobacze wieczorem jak swieca dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.