Gość klajgus Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 w tamtym tygodniu uszczelniacz skrzyni biegów wymieniłem bo ciekł olej ze skrzyni Gratuluje almerki MADE IN JAPAN ale ta usterka co napisałeś o ile to jest uszczelniacz półosi to nie strasząc cię taki problem w N16 olej tam cieknie jak siadają łożyska (łożysko) w skrzyni biegów wymiana tego uszczelniacza na długo nie pomaga , poczytaj na forum już paru kolegów miało z ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek12 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam wszystkich właśnie się zastanawiam czy warto w oja almerke jeszcze orginały wkladac bo bidula ma 10 lat W warsztacie w którym byłem powiedzieli że nie ma orginałów i w Polsce nie ma autoryzowanego przedstawiciela nissana? Co myślicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logis Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam wszystkich właśnie się zastanawiam czy warto w oja almerke jeszcze orginały wkladac bo bidula ma 10 lat W warsztacie w którym byłem powiedzieli że nie ma orginałów i w Polsce nie ma autoryzowanego przedstawiciela nissana? Co myślicie o tym? A w tym warsztacie czegoś się nie nawąchali??? Z ich wypowiedzi wynika ,że tak.Orginaly są i będą orginalami.Można zakładać zamienniki znanych producentów i też będzie OK.Nie radze zakładać części niewiadomej produkcji.Reszta zależy od tego jaki masz portfel i jak cenisz własny samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi