Guest bogas Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Wszystkich serdecznie. JAko, że tomój pierwszy posta chcę wszystkich gorąco przywitać. Nie widzę wątku powitalnego, zatem robię to tutaj. Autko moich rodziców - K12 Tekna, zielona ja szukam informacji Zatem pierwsze pytanie - czy ktoś podpinał ją do kompa? Jaki interfejs i czy może ktoś od razu dysponuje sprawdzonym schematem i programem? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blue Frog Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Witam również Na drugie nie moge Ci niestety pomóc, ale wątek powitalny mogę pomóc odnaleźć Znajduje się w dziale "Na każdy temat" http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=344361#344361 Życzę miłego "forumowania" :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bogas Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 A witam i Ciebie Dziękuję za linka, przywitałem się kolejny raz Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.