Gość niszek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja posiadam, z almery gti odezwij sie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu? A czemu chcesz orginane wyrzucac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 nie chcę wyrzucać, chce wrzucać kupiłam Małego bez pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 mam od micry 93 tylko nie wiem czy wszystkie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Bombel nie nabijać się!!! :027: jeszcze będziecie mi zazdrościć dzisiaj pan elektryk ma naprawić szybkę,więc będzie można wietrzyć Małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 jak wspomniałam reanimuję moje autko. było naprawdę w opłakanym stanie, ale wolałam go niż cinquecento to teraz mam.babo placek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 w dobrym dość :/ jeżdżę a to już dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 pasów dalej niet, ale ma sie odezwać do mnie na prv jakiś zacny człek, który podobno ma chyba na pocieszenie kupię Małemu ładne kołpaczki.... [ Dodano: Sro 16 Maj, 2007 10:51 ] czy montaż pasów to skomplikowany zabieg? może zamiast panów w warsztacie zagonię moich mężczyzn?poradźcie cuś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Bardzo łatwe. no nie jestem tego taki pewien bo chyba trzeba bedzie boczki demontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no nie jestem tego taki pewien bo chyba trzeba bedzie boczki demontować Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek spoka dasz na pewno radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niszek Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 kuuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek dla mnie nie uuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu ala ekipy co to ma robić :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MariuszH Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 To ja trochę [OT] - ale też związane z pasami. Środkowy pas z tyłu ( biodrowy ) a w zasadzie "gniazdo" gdzie się ten pas zapina ( ku*fa - nie mam pojęcia jak się to fachowo nazywa - no ten mechanizm ) nie chce działać - Sprzączka pasa nie może sie zatrzasnąć. Czy da radę naprawić ten mechanizm w środku ( o ile to możliwe ) czy pozostaje jedynie wymienić cały ten pasek z zapinką ? Pozdrawiam MH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi