Guest niszek Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gre Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 ja posiadam, z almery gti odezwij sie na pw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest buli27 Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu? A czemu chcesz orginane wyrzucac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 nie chcę wyrzucać, chce wrzucać kupiłam Małego bez pasów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest majsterus Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 mam od micry 93 tylko nie wiem czy wszystkie 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Bombel nie nabijać się!!! :027: jeszcze będziecie mi zazdrościć dzisiaj pan elektryk ma naprawić szybkę,więc będzie można wietrzyć Małego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 jak wspomniałam reanimuję moje autko. było naprawdę w opłakanym stanie, ale wolałam go niż cinquecento to teraz mam.babo placek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 w dobrym dość :/ jeżdżę a to już dużo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 pasów dalej niet, ale ma sie odezwać do mnie na prv jakiś zacny człek, który podobno ma chyba na pocieszenie kupię Małemu ładne kołpaczki.... [ Dodano: Sro 16 Maj, 2007 10:51 ] czy montaż pasów to skomplikowany zabieg? może zamiast panów w warsztacie zagonię moich mężczyzn?poradźcie cuś ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Bardzo łatwe. no nie jestem tego taki pewien bo chyba trzeba bedzie boczki demontować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Pablo_ Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 no nie jestem tego taki pewien bo chyba trzeba bedzie boczki demontować Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek spoka dasz na pewno radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest niszek Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 kuuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek dla mnie nie uuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu ala ekipy co to ma robić :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MariuszH Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 To ja trochę [OT] - ale też związane z pasami. Środkowy pas z tyłu ( biodrowy ) a w zasadzie "gniazdo" gdzie się ten pas zapina ( ku*fa - nie mam pojęcia jak się to fachowo nazywa - no ten mechanizm ) nie chce działać - Sprzączka pasa nie może sie zatrzasnąć. Czy da radę naprawić ten mechanizm w środku ( o ile to możliwe ) czy pozostaje jedynie wymienić cały ten pasek z zapinką ? Pozdrawiam MH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts