Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

jakie pasy z tyłu do n-14?

Guest niszek
 Share

Recommended Posts

Guest niszek

czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu?

Guest buli27
czy z tyłu mogę zamontować pasy od czegoś innego niż mój 3 drzwiowy? poradźcie. Może nawet ktoś takie posiada na zbyciu?
A czemu chcesz orginane wyrzucac?

Guest niszek

Bombel nie nabijać się!!! :027: jeszcze będziecie mi zazdrościć ;) dzisiaj pan elektryk ma naprawić szybkę,więc będzie można wietrzyć Małego :P

Guest niszek

jak wspomniałam reanimuję moje autko. było naprawdę w opłakanym stanie, ale wolałam go niż cinquecento ;) to teraz mam.babo placek.

Guest niszek

pasów dalej niet, ale ma sie odezwać do mnie na prv jakiś zacny człek, który podobno ma :)

chyba na pocieszenie kupię Małemu ładne kołpaczki....

[ Dodano: Sro 16 Maj, 2007 10:51 ]

czy montaż pasów to skomplikowany zabieg? może zamiast panów w warsztacie zagonię moich mężczyzn?poradźcie cuś :( ...

Guest _Pablo_
no nie jestem tego taki pewien bo chyba trzeba bedzie boczki demontować
Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek :D spoka dasz na pewno radę

Guest niszek

kuuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu :D

Guest bonzo
Ale to trudna sztuka odkręcić kilka śrubek i wyjąć boczek :D

dla mnie nie

uuurczę...boczki, śrubki... ciężka sprawa..przy okazji okaże się ilu mężczyzn trzeba do montażu pasów. Bo do wymiany żarówki potrzeba było dwu :D

ala ekipy co to ma robić :?: :D

Guest MariuszH

To ja trochę [OT] - ale też związane z pasami.

Środkowy pas z tyłu ( biodrowy ) a w zasadzie "gniazdo" gdzie się ten pas zapina ( ku*fa - nie mam pojęcia jak się to fachowo nazywa - no ten mechanizm ) nie chce działać - Sprzączka pasa nie może sie zatrzasnąć. Czy da radę naprawić ten mechanizm w środku ( o ile to możliwe ) czy pozostaje jedynie wymienić cały ten pasek z zapinką ?

Pozdrawiam

MH