wukor Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Właśnie dzisiaj wymieniałem żarówkę postojówki w D-22, zabrałem się do tego trochę inaczej niż Kolega. Zdemontowałem grila ( 4 spinki ), odkręciłem lampę ( 3 wkręty) i już miałem wszystko na górze. Cała operacja trwała 15 minut, ręce czyściutkie. Myślę, że ten sposób jest lepszy i bardziej komfortowy niż odkręcanie nadkola. Zgadzam się z kolegą - Nic innego jak życzyć posiadaczom tego modelu by nie przytrafiło im się to na trasie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolo1 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Posiadam opony w dobrym stanie produkcji USA rozmiar 285/20 z 2005 r. Tel:695475465 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seed Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Pozwoliłem sobie zrobić mały tutorial w pdf`ie dotyczący wymiany płynów i filtrów w silniku 2.5 dCi(YD25DDTi). Dotyczy zarówno Pathfindera R51 jak i Navary D40 w automacie. http://www.sendspace.com/file/wrhha2 PS Zamienniki ori oleju do Diesla 2.5: Bez DPFa - Motul 8100 X-cess 5W-40 Z DPFem - Motul 8100 x-clean c3 5W-30 Edytowane 11 Stycznia 2010 przez seed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Takie krótkie pytanie, w jakich granicach waha się koszt regeneracji pompy wtryskowej pickap'97 25D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Kiedyś Enzo a ostatnio Dżem podzielili się z Nami przydatnym linkiem dot. przełożeń mostów w najpopularniejszych terenówkach, dzięki chłopaki warto go chyba tutaj zainstalować: http://www.szarbia.com/index.php?p=art_detal&dzial=3&kat=11&pkat=0&pkat2=0&id=88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 przydatny link szczególnie jak ktoś chce troszkę motać autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi