Guest patriot Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Chcialbym do N15 lampy z ringami wzorem z Golfa III lub BMW, ale nigdzie nie moge takich znalezc. Moze ktos wie, gdzie cos takiego mozna zobaczyc i kupic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 mam na sprzedaż lampki do n15 z ringami - Gre ma takie w almerce - lampki firmy Halo jest to jedyna opcja do almerki bez większych przeróbek ( należy uciąć kawałek blaszki w almerce i przerobić grill) - lampy nowe z okablowaniem (środek przyciemniany) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Moglbys dac link ze zdjeciami jak to wyglada dokladnie... :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest milo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 http://images4.fotki.com/v51/photos/1/1542...Nissan22-vi.jpg ZDJ 2 grill oczywiście to tylko inwencja twórcza właściciela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADi G Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ile takie lampki kosztuja z grillem? Co dokladnie trzeba przerobic w almerce, zeby to zamontowac? Duzo przy tym roboty? I co z elektryczna regulacja swiatel, bedzie dzialac? Da sie cos wykombinowac z tylnymi lampami??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Ile takie lampki kosztuja z grillem? Co dokladnie trzeba przerobic w almerce, zeby to zamontowac? Duzo przy tym roboty? I co z elektryczna regulacja swiatel, bedzie dzialac?Da sie cos wykombinowac z tylnymi lampami??? Te lampki co byly mi oferowane byly bez grilla, grill trzeba troche przerobic. Wg mnie minusem jest brak kierunkowskazow w zestawie - ladniejszych niz standard. Szukalem kiedys jakis fajnych lamp do tylu i nic nie znalazlem. Nie ma chyba w ogole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADi G Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Jaka byla cena za lampki bez grilla? [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 13:59 ] Heh a na ebayu US znalazlem na szybko cos takiego jak dla mnie wypas:D http://cgi.ebay.com/ebaymotors/95-99-NISSA...emZ260148564325 tylko z grillem znalezc albo samego grilla z sentry i :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patriot Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 ADi G, napisz do milo moze ma jeszcze reflektory. I od razu poda Ci cene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.