Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dzisiaj z Bullitte'm/P11 SRi na C. Podobało się :D Niestety na razie wieczorkiem nie mogę.W przyszłym tygodniu przepływka, modyfikacja dolotu, hamulce S14, strojonko i hamownia. Coobcio chce się przejechać czerwoną w Rykach 30-go sierpnia. 14-ka padnie :P Kurde, lepszy zawodnik i jego dzieło :)w akcji. Zapraszam, może jeszcze Ktoś się zjawi, bo samotny Nissan jest smutny :027:

Chętnie bym podjechał ale nie mam czym :(

Jak podas adresz, to Cię zabiorę. Wstęp 20 PLN-ów. Zdrówka życzę :D

• 2 tygodnie później...
Hej. Czy planujecie jakis spocik w najblizszym czasie?? Chetnie bym wpadł moja Primka :)

Może sroda na C jak chcesz w/...paść Szczegóły na PW, pzdr :D Będzie o 22 dużo fajnych gratów. Zapraszamy .... :P

ale tam jest warszawska gala, primki/jak na razie/ mogą się przejechać tylko dla ;) przyjemności :D;)

No w środe to i ja się raczej pojawię na C wieczorkiem, także tomjedrz przybywaj czerwoną, ostatnio nawet na C skillowałem dwukrotnie accorda 2.0 vtec 147 KM i to dość znacznie, - na końcu już dobre 4-5 długości w tyle z tym że automat to był.

Może i ja sie pojawie... zalezy o której fuche skończe :/

a tak nie chwaląc sie juz kilka E-36,320 także objechałem mimo że miały"super głośne i super śmieszne wydechy".

xtomek ?

Dzięki, mnie się też podoba, razem z xkarolem w końcu robimy rodzinną parkę. Ale :D będe się logował jak dotychczas. bodek_n14, macieq , bullitt, eszi , ROKI + ekipa, wpadać, bo Nas zjedzą Hondziawki i Inne :D

Proponuję 21, żeby mieć trochę zapasu do wizyty miśków :D:D:D W końcu spot to spot, a nie tylko ścigaństwo ;)

p.s.

Bombel nie kombinuj, wpadaj i już :P

Ja toże bym poleciał we środę na c.tylko proszę PW z mapką dojazdu z pragi płn,ok?

[ Dodano: Pon 18 Sie, 2008 18:34 ]

PS.a kto chętny na s.kę dziśiaj ok 21???wczoraj to się działo [no nie ROKI?]

Sierra dachowala, transit palil gume, Honda wciagnela Nissana :/ Civ diesel dlubniety na 180KM taki bylem pewnien tego TypeS ze spalilem start :/

Potem pojechalem dalej w miast i opied.... Eclipse o 2-3 dlugosci :D i jeszcze jakas honde 1,6

bodek_n14, 5D taka srebrna, tomjedrz temat C zapodany na forum i jak narazie przyjety OK zareklamowalem Twoja czerwona 200KM Prime :D

bodek_n14 mialbys crx-a do objechania mnie wciaga o dlugosc, 137KM shamowane

STREETRACING.WAW.PL przybedzie w skladzie

Primera 2,0 :one: ( w sensie ze JA)

Focus 2,0 16V (ok 170KM)

Audi 80 coupe 2,3

Bravo JTD 105 KM

Golf III

co jeszcze nie wiem

Na moim pokladzie Lukas :diabel:

Moge liczyc na przejazdzke czerwona VE ??

No to zaliczył spota ale w nie poziomował sie za bardzo bo testował auto. Na bullitowym g-techu wykazuje 6,77s do 60mph ale do ugrania było by parę setnych bo śmigam na dębica frigo2. Wynik uzyskany na seryjnym filtrze i na wkładce k&n identyczny (w.w.).