Gość PMW Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ktoś coś dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Byłem dzisiaj z Bullitte'm/P11 SRi na C. Podobało się Niestety na razie wieczorkiem nie mogę.W przyszłym tygodniu przepływka, modyfikacja dolotu, hamulce S14, strojonko i hamownia. Coobcio chce się przejechać czerwoną w Rykach 30-go sierpnia. 14-ka padnie Kurde, lepszy zawodnik i jego dzieło :)w akcji. Zapraszam, może jeszcze Ktoś się zjawi, bo samotny Nissan jest smutny :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Chętnie bym podjechał ale nie mam czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Chętnie bym podjechał ale nie mam czym Jak podas adresz, to Cię zabiorę. Wstęp 20 PLN-ów. Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Odezwe sie z tydzień przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 no można można na C.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Hej. Czy planujecie jakis spocik w najblizszym czasie?? Chetnie bym wpadł moja Primka Może sroda na C jak chcesz w/...paść Szczegóły na PW, pzdr Będzie o 22 dużo fajnych gratów. Zapraszamy .... ale tam jest warszawska gala, primki/jak na razie/ mogą się przejechać tylko dla przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 "xtomek" - dobry podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 No w środe to i ja się raczej pojawię na C wieczorkiem, także tomjedrz przybywaj czerwoną, ostatnio nawet na C skillowałem dwukrotnie accorda 2.0 vtec 147 KM i to dość znacznie, - na końcu już dobre 4-5 długości w tyle z tym że automat to był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gratulacje, może Bombel się zjawi, dałem mu namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Może i ja sie pojawie... zalezy o której fuche skończe :/ a tak nie chwaląc sie juz kilka E-36,320 także objechałem mimo że miały"super głośne i super śmieszne wydechy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 rozumiem ze bedzie jakas wieksza ekipa w srode, postaram sie wpasc wieksza ekipa ze streetracing.waw.pl czyli sroda na C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 xtomek ? Dzięki, mnie się też podoba, razem z xkarolem w końcu robimy rodzinną parkę. Ale będe się logował jak dotychczas. bodek_n14, macieq , bullitt, eszi , ROKI + ekipa, wpadać, bo Nas zjedzą Hondziawki i Inne Proponuję 21, żeby mieć trochę zapasu do wizyty miśków W końcu spot to spot, a nie tylko ścigaństwo p.s. Bombel nie kombinuj, wpadaj i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja toże bym poleciał we środę na c.tylko proszę PW z mapką dojazdu z pragi płn,ok? [ Dodano: Pon 18 Sie, 2008 18:34 ] PS.a kto chętny na s.kę dziśiaj ok 21???wczoraj to się działo [no nie ROKI?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Sierra dachowala, transit palil gume, Honda wciagnela Nissana :/ Civ diesel dlubniety na 180KM taki bylem pewnien tego TypeS ze spalilem start :/ Potem pojechalem dalej w miast i opied.... Eclipse o 2-3 dlugosci i jeszcze jakas honde 1,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No i jak z tym dachowaniem, co ze ścierą- mam sętyment, bo to była moja pierwsza bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zabardzo bokiem pojechal, zaliczyl kraweznik potem salto i dach, kieroca OK wyszedl z auta ale odwiezli go ponoc do szpitala, autko nie zaciekawie wygladalo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ta stara ściera co zawsze latała na pętli? Się działo w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 bodek_n14, 5D taka srebrna, tomjedrz temat C zapodany na forum i jak narazie przyjety OK zareklamowalem Twoja czerwona 200KM Prime bodek_n14 mialbys crx-a do objechania mnie wciaga o dlugosc, 137KM shamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Podbiję o ~21 ale ścigać raczej się nie będę chyba, że... O 22 zmykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kurde nie wiem czy będe a miałem plan wpaść ehh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 STREETRACING.WAW.PL przybedzie w skladzie Primera 2,0 :one: ( w sensie ze JA) Focus 2,0 16V (ok 170KM) Audi 80 coupe 2,3 Bravo JTD 105 KM Golf III co jeszcze nie wiem Na moim pokladzie Lukas :diabel: Moge liczyc na przejazdzke czerwona VE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A ja mogę liczyć na chwilowe pożyczenie przewodów zapłonowych? troszke buja mi obrotami i chciałbym sprawdzić czy to aby napewno przewody, świece ok, kopułka i palec nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kur...a ta ciąłe gonienie za kasą mnie wykończy, szkoda że nie jestem kawalerem. Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No to zaliczył spota ale w nie poziomował sie za bardzo bo testował auto. Na bullitowym g-techu wykazuje 6,77s do 60mph ale do ugrania było by parę setnych bo śmigam na dębica frigo2. Wynik uzyskany na seryjnym filtrze i na wkładce k&n identyczny (w.w.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi