xtomek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 No to przejażdżki się odbyły, ale tylko na boczku, bo hamulczyków już prawie nie ma. Nie warto było ryzykować. No i samochodzik jeszcze nie dopieszczony. Na Ryki powinno się udać jak Bóg da i... Coobcio pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 tylko pomiary do tej setki robicie, większy obraz tego co reprezentuje auto daje wynik na ćwiartkę no i wówczas można trochę danych wprowadzić tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=18807#18807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tak czułem, że to był Dziewulski. Wóz dosłownie nie z tej ziemi. Hehe, przywiało zgreda na Cargo Coobcio, coś tam wrzuciłem ale na ćwiartkę spaliłem start i więcej nie mierzyłem. Z idealnym startem 15,3-15,4s na 400. Trzeba odciążać wóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pozdro dla wszystkich zlotowiczów Ktos wie, gdzie sa fotki zamieszczane te co chlopaki na ulicy robia?? Na koniec mialem zwycieski pojedynek na swiatłach z niejakim posłem Dziewulskim w tym: Obrazek Oczywiuscie wygrywałem poki mu sie przypomniało, zeby wrzucic 2 Przecież byłem tuż za tobą, jak byś mnie puścił to do dwójeczki... byśmy powalczyli z Dziewulem 700 versus 200, czemu nie :diabel: Towarzycho by miało niezły ubaw i do tego jeszcze skromną primerką :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 wczoraj z xkarolem zaliczyliśmy C, nic ciekawego poza N16 turbo która powiedzmy szczerze dawała radę... i ten jej BOV brzmi przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja tam przejeżdżałem tak przed 23 ale nic specjalnego nie było więc nawet nie zatrzymywałem się, żebym widział klubowe primy to bym stanął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Może zaatakujemy nissankami passwordów na Bankowym w niedzielę o 19. Co Wy na to? Ewentualnie, ktoś mnie w końcu zaprowadzi na S, bo nigdy tam nie byłem k..... jeszcze nie mam hamulców, ale wkrótcę będą przody z S-14 ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Ja sunnym mogę już jeździć w sumie to kiedy i o ktorej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 dobrze by było na bankowym o 19.30 ... w sumie będę jechał przez "wiatraka" to możemy się zdzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Coobcio dawaj, dawno na żadnym spocie nie byłeś Do zobaczatka. No, wreszcie się zalogowałes na Ryki Pojeździmy, powalczymy Wreszcie będzie ekipa nissana: szopen, coobcio, xkarol, tomjedrz :diabel2: No teraz ET 14-ki albo lepiej :one: wstaw zdjatko cara na wst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Bombel, praktycznie codziennie tylko w piatek-sobota spokojnie, w niedziele sporo ludu jest, ja bede dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 JA dzisiaj odpadam, ale na spalarnie bym sie wybrał, tylko nie weim kiedy cos tam jest A może Ryki 30-go?, byś się sprawdził nie tylko G-techem UWAGA: powoli zmieniam nick'a na xtomek [ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 20:23 ] dobrze by było na bankowym o 19.30 ... w sumie będę jechał przez "wiatraka" to możemy się zdzwonić No cóż, byłem, ale nikogo nie było. Może ten deszczyk wszystkich wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A ja najprawdopodobniej do czwartku hamulców. S musi poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Bombel, ja jest praktycznie codziennie ok 21, Primerą pewnie bede jutro jak zrobie hamulce u Coobcia bo teraz nie hamuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wybiera się ktoś w środę na "C", bo ja chyba się przejadę, mam nadzieję że miśki nie popsują zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Bombel, ja bede dzis na 99% Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bombel, nie bylo Cie wczoraj odemnie bylo ze 20 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Był, ale na C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no dziś coś się działo na C tylko Bodkowi machałem ale nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A byłem z zamiarem kreski z VTi kumpla ale mendy się kręciły i dodatkowo polali wodą więc się zmyłem. Pojedynek wykonany po północy na Puławskiej, opis w STREET KILLS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 no oni są niegroźni ostatnio tylko motocyklistów trzepią ale wodą ładnie zlali 2 razy:) wyparowało :fuckyou2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Panowie, cos slyszalem ze na Cargo ostatnio jakas srebrna almera turbo przyjezdza. Ktos cos wiecej o niej wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Byla tez na S ta ostania wersja n16??? chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Jak zdążę ze sprzęgłem, to się w środę o 21 na C się melduję. Jak nie, to w piąteczek po Bemowie też zawadzę o C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Byla tez na S ta ostania wersja n16??? chyba nie wiem, slyszalem tylko, ze konkretny wymiatacz :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi