Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to przejażdżki się odbyły, ale tylko na boczku, bo hamulczyków już prawie nie ma.

Nie warto było ryzykować. No i samochodzik jeszcze nie dopieszczony. Na Ryki powinno

się udać jak Bóg da i... Coobcio pomoże.

Tak czułem, że to był Dziewulski. Wóz dosłownie nie z tej ziemi. Hehe, przywiało zgreda na Cargo :D

Coobcio, coś tam wrzuciłem ale na ćwiartkę spaliłem start i więcej nie mierzyłem. Z idealnym startem 15,3-15,4s na 400. Trzeba odciążać wóz.

Pozdro dla wszystkich zlotowiczów :)

Ktos wie, gdzie sa fotki zamieszczane te co chlopaki na ulicy robia??

Na koniec mialem zwycieski pojedynek na swiatłach z niejakim posłem Dziewulskim w tym:

Obrazek

Oczywiuscie wygrywałem poki mu sie przypomniało, zeby wrzucic 2 ;)

Przecież byłem tuż za tobą, jak byś mnie puścił to do dwójeczki... byśmy powalczyli z Dziewulem :D 700 versus 200, czemu nie :diabel: Towarzycho by miało niezły ubaw :P

i do tego jeszcze skromną :D primerką :one:

Może zaatakujemy nissankami passwordów na Bankowym w niedzielę o 19. Co Wy na to?

Ewentualnie, ktoś mnie w końcu zaprowadzi na S, bo nigdy tam nie byłem :D k..... jeszcze nie mam hamulców, ale wkrótcę będą przody z S-14 ki.

Coobcio dawaj, dawno na żadnym spocie nie byłeś :P Do zobaczatka.

No, wreszcie się zalogowałes na Ryki :D:D:D Pojeździmy, powalczymy :P

Wreszcie będzie ekipa nissana: szopen, coobcio, xkarol, tomjedrz :diabel2:

No teraz ET 14-ki albo lepiej :one: wstaw zdjatko cara na wst ;)

JA dzisiaj odpadam, ale na spalarnie bym sie wybrał, tylko nie weim kiedy cos tam jest :)

A może Ryki 30-go?, byś się sprawdził nie tylko G-techem :D

UWAGA: powoli zmieniam nick'a na xtomek

[ Dodano: Nie 24 Sie, 2008 20:23 ]

dobrze by było na bankowym o 19.30 ... w sumie będę jechał przez "wiatraka" to możemy się zdzwonić :)

No cóż, byłem, ale nikogo nie było. Może ten deszczyk wszystkich wystraszył :D

A byłem z zamiarem kreski z VTi kumpla ale mendy się kręciły i dodatkowo polali wodą więc się zmyłem. Pojedynek wykonany po północy na Puławskiej, opis w STREET KILLS :)

Jak zdążę ze sprzęgłem, to się w środę o 21 na C się melduję. Jak nie, to w piąteczek po Bemowie też zawadzę o C.