Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiem /xkarol/, to na C jest dużo bezpieczniej.

moim zdaniem miejscówka bez porównania z innymi:)

Dopóki jakiś "szybki i wściekły" motocyklista nie poćwiartuje się o słupki na krawędzi jezdni. Zjeżdża tam tego tyle, cały czas na kółku, do znudzenia i ten ryk... Każdy ma taki sam dźwięk, wyglądają prawie identycznie i robią to samo. Nuda jak skur..... . Mi się już tam nie chce jeździć...

Mieszkam w takiej odległości, że słyszę co się tam dzieje. Motory, motory i jeszcze raz motory. Czasami tylko słyszę basowy pomruk jakiegoś potworka...

bodek_n14, mnie tez to wku... jezdza na jednym w ta i spowrotem draznia tylko ucho, jakas radocze z tego musza miec straszna, na szczescie na S rzadko przyjezdzaja :D bo raczej nie sa mile widziani

Te barany dwukółkowe, mam nadzieję, że nie wszystkie ;) jeżdą po swierzych trawnikach, wzdłuż i w poprzek. Co z tym tałatajstwem zrobić? Asfalt jest dla wszystkich, ale trawniki?

Chamstwo i głupota. Normalnie zadzwonie na policję :diabel2: Psują wszystko :027:

Widać na cargo są jeszcze mile widziani i podziwiani przez watahy nastolatków, które się tam zjeżdżają. Ogólnie miejscówka zbyt komercyjna jak dla mnie.

Nikomu źle nie życzę, niech sobie przyjeżdża kto chce ale dla mnie to nuda.

Miejscówka jest git, tylko towarzystwo trzeba ucywilizować. W innych miastach udało sie zorganizować uliczne racingi z błogosławieństwem policji i władz miejscowych. Jak zbiorę trzyosobowy komitet NKP chetnych do wsparcia, to możemy się ustawić w kolejce do ratusza.

Przecież to może być miejska atrakcja raz na miesiąc. Może pogadać z doświadczonymi organizatorami z WST, a wtedy nie będzie pod górę jak w Rykach .

sorki, czerwona się leczy i nowe wzmocnione sprzęgiełko NKK będzie dopiero jutro o 15 :D

p.s.

ROKI jesteś...ortodoxyjny, ale miło było spotkać Cię na C :P

Xkarol odebrał czerwoną i wyruszył grzecznie/nowe sprzęgło/ na C. Jakaś srebrna prima z klubu miała kłopoty, kto to ?

No już wiem, wpsółczuje kłopotu, bo sam ostatnio miałem spory.

Szkoda że tak akurat mu ta półośka strzeliła bo ciekaw byłem tego pojedynku z Ibizą :(.

A moja srebrna potem robiła za dyliżans i pechowca do domu odwiozła.

eszi zmieniaj obie od razu na te wzmacniane żeby uniknąć powtórki z rozrywki.

No ale co by nie mówić to ciekawie wczoraj na C było nie powiem.

Pozdrówka dla wszystkich spotkanych.

TAki mały OT. Kto bedzie jutro na normalnym zlocie?? :)

czerwona z nową czerwoną rurą dolotu i przepływką by coobcio, lepiej jeździ i nowym sprzęgłem :D