xtomek Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Z tego co wiem /xkarol/, to na C jest dużo bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 C. ogólnie działa cały tydzień moim zdaniem miejscówka bez porównania z innymi:) N16 turbo na streetracing.pl jest w projektach... wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Z tego co wiem /xkarol/, to na C jest dużo bezpieczniej. moim zdaniem miejscówka bez porównania z innymi:) Dopóki jakiś "szybki i wściekły" motocyklista nie poćwiartuje się o słupki na krawędzi jezdni. Zjeżdża tam tego tyle, cały czas na kółku, do znudzenia i ten ryk... Każdy ma taki sam dźwięk, wyglądają prawie identycznie i robią to samo. Nuda jak skur..... . Mi się już tam nie chce jeździć... Mieszkam w takiej odległości, że słyszę co się tam dzieje. Motory, motory i jeszcze raz motory. Czasami tylko słyszę basowy pomruk jakiegoś potworka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 bodek_n14, mnie tez to wku... jezdza na jednym w ta i spowrotem draznia tylko ucho, jakas radocze z tego musza miec straszna, na szczescie na S rzadko przyjezdzaja bo raczej nie sa mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Te barany dwukółkowe, mam nadzieję, że nie wszystkie jeżdą po swierzych trawnikach, wzdłuż i w poprzek. Co z tym tałatajstwem zrobić? Asfalt jest dla wszystkich, ale trawniki? Chamstwo i głupota. Normalnie zadzwonie na policję :diabel2: Psują wszystko :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Widać na cargo są jeszcze mile widziani i podziwiani przez watahy nastolatków, które się tam zjeżdżają. Ogólnie miejscówka zbyt komercyjna jak dla mnie. Nikomu źle nie życzę, niech sobie przyjeżdża kto chce ale dla mnie to nuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Miejscówka jest git, tylko towarzystwo trzeba ucywilizować. W innych miastach udało sie zorganizować uliczne racingi z błogosławieństwem policji i władz miejscowych. Jak zbiorę trzyosobowy komitet NKP chetnych do wsparcia, to możemy się ustawić w kolejce do ratusza. Przecież to może być miejska atrakcja raz na miesiąc. Może pogadać z doświadczonymi organizatorami z WST, a wtedy nie będzie pod górę jak w Rykach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja koło 21 na C podjadę jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Ja koło 21 na C podjadę jakby co No to i ja w końcu się pojawie, bo wreszcie trochę wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 bullitt, weź stopera. Ja się pewnie pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 wezmę wezmę wpadaj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja bede po 21 może ustalmy że stawiamy auta w ostaniej alejce patrząc z wiaduktu po zjeździe z poleczki, czyli analogicznie pierwszej jeśli ktoś jedzie z 17 stycznia czy żwirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A ja tam wole S duzo znajomych i bardziej kameralnie, no i jednosladow mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 sorki, czerwona się leczy i nowe wzmocnione sprzęgiełko NKK będzie dopiero jutro o 15 p.s. ROKI jesteś...ortodoxyjny, ale miło było spotkać Cię na C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ale słyszałem że czarna jeździ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 z czym do gosci , czarna to limuzyna na dużych kołach, szpanik i nic więcej.... na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Dzis na S przyjechalo sunny n14 z Turbo czerwone, widzialem je wczesniej na Lotosie i myslalem ze Coobcio przyjechal, ale jak zaczelo sapac na S to rozwialo me watpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Xkarol odebrał czerwoną i wyruszył grzecznie/nowe sprzęgło/ na C. Jakaś srebrna prima z klubu miała kłopoty, kto to ? No już wiem, wpsółczuje kłopotu, bo sam ostatnio miałem spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no spychaliśmy srebrną strzałę od startu a coinnego jak nie półośka :/ pozdro panowie będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Szkoda że tak akurat mu ta półośka strzeliła bo ciekaw byłem tego pojedynku z Ibizą . A moja srebrna potem robiła za dyliżans i pechowca do domu odwiozła. eszi zmieniaj obie od razu na te wzmacniane żeby uniknąć powtórki z rozrywki. No ale co by nie mówić to ciekawie wczoraj na C było nie powiem. Pozdrówka dla wszystkich spotkanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Z którą Ibizą się Eszi ciął? Z czerwoną mojego kumpla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Nie to nie ta, jakaś srebrna w nowszej budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 TAki mały OT. Kto bedzie jutro na normalnym zlocie?? czerwona z nową czerwoną rurą dolotu i przepływką by coobcio, lepiej jeździ i nowym sprzęgłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a sprzęgło dotarłeś czy już upalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 a sprzęgło dotarłeś czy już upalasz? Towarzysko, towarzysko....jeszcze nie zgłupłem do końca !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi